15-02-2010, 03:59 PM
Temeri (Destule !)
Cea mai mare - frica de albine/viespi (Sunt apifobă.)
-frica de păienjeni şi alte insecte (mai toate, exceptând ţânţarul , câteodată mă sperie şi muştele)
-frica de a fi speriată (lola).
-frica de morţi, cadavre şi alte chestii morbide.
-frica de a fi lovită/violată, pusă să fac lucruri care sunt morbide (să omor animale în sălbăticie, sa omor pe cineva, etc).
-frica de „sigurătate †(mă refer că mi-e frică să fiu lăsată într-o pădure, singură)
-frica de moarte dureroasă (moarte prin înec/îngroparea de vie/asfixiere/ardere de vie etc)
Şi mai sunt, frici dinăstea gen „Mi-e teamă să-mi moară mama/tatăl/fratele†(sau alte persoane la care ţii ).
Şi cred că mai am nişte temeri , dar nu-mi vin acum în minte :- ?
Cea mai mare - frica de albine/viespi (Sunt apifobă.)
-frica de păienjeni şi alte insecte (mai toate, exceptând ţânţarul , câteodată mă sperie şi muştele)
-frica de a fi speriată (lola).
-frica de morţi, cadavre şi alte chestii morbide.
-frica de a fi lovită/violată, pusă să fac lucruri care sunt morbide (să omor animale în sălbăticie, sa omor pe cineva, etc).
-frica de „sigurătate †(mă refer că mi-e frică să fiu lăsată într-o pădure, singură)
-frica de moarte dureroasă (moarte prin înec/îngroparea de vie/asfixiere/ardere de vie etc)
Şi mai sunt, frici dinăstea gen „Mi-e teamă să-mi moară mama/tatăl/fratele†(sau alte persoane la care ţii ).
Şi cred că mai am nişte temeri , dar nu-mi vin acum în minte :- ?
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)