15-02-2010, 11:53 AM
Deci... Sunt prezenta. :D
Pentur inceput as dori sa te felicit. Ai evoluat mult si nu mai ai atat de multe greseli. :D
Asa, acum sa vedem ce as dori eu sa-ti mai spun legat de greselile de tastare si ortografice.:))
pe pielea el - pe pielea ei
seris - serios
grabestete - grabeste-te
Aici fusese - Aici a fost
Yura fusese - Yura a fost
dadu - a dat
Cam atat. As vrea sa-ti spun ca nu ai mai facut greseli la semnele de punctuatie. :D>. Cred ca... nu mai folosesti in exces perfectul simplu, asta e un lucru bun.
La capitolul dialog stai destul de bine. Imi place. :D
Actiunea cred ca este putintel grabita, insa se poate remedia pe parcurs. Imi place ca mai nou descrii mai bine sentimentele personajelor. :D:X
Naratiunea este si ea buna, nu prea am nimic de adaugat. :D
A da si, cel mai mult mi-a placut faza asta:X
Cam atat.
Spor la scris incontinuare:*. Astept urmatorul capitol. :D
Pentur inceput as dori sa te felicit. Ai evoluat mult si nu mai ai atat de multe greseli. :D
Asa, acum sa vedem ce as dori eu sa-ti mai spun legat de greselile de tastare si ortografice.:))
pe pielea el - pe pielea ei
seris - serios
grabestete - grabeste-te
Aici fusese - Aici a fost
Yura fusese - Yura a fost
dadu - a dat
Citat: Mi-am dorit ca macar odata-n viata mea sa fiu si eu iubita de cel pe care-l iubesc la randul meu.Cred ca ai putea sa renunti la " la randul meu". Mergea foarte bine si fara. :D
Citat: Un covor de culori se asternea acum la picioarele celor doi.Yura o lua de mana pe fata, tragand-o dupa el. In linistea ce se asternu peste intreaga zare, vocile celor doi rasunau intr-un vag ecou…Repetitie.
Cam atat. As vrea sa-ti spun ca nu ai mai facut greseli la semnele de punctuatie. :D>. Cred ca... nu mai folosesti in exces perfectul simplu, asta e un lucru bun.
La capitolul dialog stai destul de bine. Imi place. :D
Actiunea cred ca este putintel grabita, insa se poate remedia pe parcurs. Imi place ca mai nou descrii mai bine sentimentele personajelor. :D:X
Naratiunea este si ea buna, nu prea am nimic de adaugat. :D
A da si, cel mai mult mi-a placut faza asta:X
Citat: -Tu esti doar a mea… nu vreau sa te impart cu nimeni…
Cam atat.
Spor la scris incontinuare:*. Astept urmatorul capitol. :D