13-02-2010, 05:20 PM
Uuuuau o//o . Nu mai am cuvinte , ce capitol . Cat de tare , deja a ajuns si este in centrul atentiei . Saraca Ela , sa dea de Will acolo , culmea ghinionului . Chiar nu m-am gandit la el cand ai inceput sa il descrii . Uh , si noul personaj , deasemenea foarte interesant .
Mircea imi aduce aminte de proful de psihologie , din cauza numelui : )) . Oricum , mi se pare extrem de hotarat . Sunt amandoi blonzi , asta da chestie tare .
Sincer mai mult imi place de Mircea , imi plac ochii verzi , deci , abia astept sa vad ce se va intampla intre el si Ela , cum va decurge relatia lor . Sunt foarte curioasa . Si Stefan e dragalas , asa cum e el ;)) .
Astept nextul cu sufletul la gura ! Hugs ! :x
Mircea imi aduce aminte de proful de psihologie , din cauza numelui : )) . Oricum , mi se pare extrem de hotarat . Sunt amandoi blonzi , asta da chestie tare .
Sincer mai mult imi place de Mircea , imi plac ochii verzi , deci , abia astept sa vad ce se va intampla intre el si Ela , cum va decurge relatia lor . Sunt foarte curioasa . Si Stefan e dragalas , asa cum e el ;)) .
Astept nextul cu sufletul la gura ! Hugs ! :x