13-02-2010, 01:17 PM
Hei ! Astăzi m-am culcat pe 01:15 AM, după o serie de mesaje cu Misa, ÅŸi după o zi întreagă petrecută la pc + 4 ore ÅŸi un pic de vorbit la microfon cu un Yusei.Ioi, am vorbit mult.M-am trezit la 10:34 AM.Mai bine spus, m-a trezit asta, cu replica „ Mănâncă-Å£i mâncarea că se răceÅŸte ! Este 11:30â€.Pe naiba.Era 10:33.Am mâncat, ÅŸi nu am mai putut adormi, ca de obicei.Am vorbit un pic cu Yusei, care a făcut întrecere cu Yoru : CINE STÄ‚ CEL MAI MULT LA PC.Deeeeci, nu a dormit toată noaptea.Åži acum s-a dus într-o cameră cu mai multă căldură ÅŸi a spus „Numai de-al dracu nu mă culc, deÅŸi mi-e somn.â€Ehh.Acum mă streseaza unul din .. din .. Nici nu ÅŸtiu din ce Å£ară-i.E ceva cu M.Moracco, ceva de genul.E pe lângă Emiratele Arabe, cred.ÃŽn fine.Acum văd că m-a lăsat în pace, bun.Astăzi nu voi face nimic special.Voi face 2 teze pentru la română ÅŸi temele la algebră ÅŸi geometrie.Åži evident, voi sta la pc.Aaaa, ÅŸi voi citi Baltaguuuul !
Dacă mi se mai întâmplă ceva special, voi da un ediiiit.
Pa.
EDIT: De fapt, nu am citit Baltagul în ziua aia şi nici nu cred că am făcut vreo teză la română.De temele la matematică nu mai spun nimic.Nu ştiu ce am mai făcut în ziua aia.
Editat azi, 28 februarie 2010
Dacă mi se mai întâmplă ceva special, voi da un ediiiit.
Pa.
EDIT: De fapt, nu am citit Baltagul în ziua aia şi nici nu cred că am făcut vreo teză la română.De temele la matematică nu mai spun nimic.Nu ştiu ce am mai făcut în ziua aia.
Editat azi, 28 februarie 2010
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)