10-02-2010, 11:17 PM
Buuun <333 ! Deci , am citit capitolul asta de vreo patru ori , si acum , a cincea oara , m-am decis sa postez . Pai ce sa zic , a fost un capitol destul de bun si pare un fic very promitator . In ideea ca este un subiect destul de original , desi ti-am spus ca ideea mi se pare extrem de izbitoare cu Cartile lui Holly Black ( Jertfa & Curajul ) . But , sunt sigura ca este doar o coincidenta , de' se mai intampla xD ( stiu asta din proprie experienta , cuz stiu ca tu ( Nya ) , nu ai citit aceste carti * off : Ti le recomand :x * . ).
Eireen este un nume bine ales , foarte inspirat , n-am ce zice . Ca t despre titlul , n-am nimic cu el , but cred ca ar trebui sa va axati pe titluri in romana , ca doar scrieti in romana ( parerea mea xD ) . Oricum suna foarte nice .
Actiunea a fost okay , sincer nu mi-am dat seama daca a fost grabita sau nu , pur si simplu a fost okay . Cat despre dialog , pai 3 ... 4 replici , so , n-am ce zice despre el , nu mi s-a parut sec . La descriere mai ai de lucrat ( cine nu are de lucrat la ea ?! ) , dar e buna .
Capitolul a fost cam scurt , but ma multumesc si cu el asa .
Sincer deja cam presimt ce se va intampla in continuare . Capitoul , per total a fost bun , asa ca nu pot sa fac altceva decat sa astept nextul , so Live And Die For Metal nu ne lasa sa asteptam too much .
Bye si astept nextul ! Bafta !
Eireen este un nume bine ales , foarte inspirat , n-am ce zice . Ca t despre titlul , n-am nimic cu el , but cred ca ar trebui sa va axati pe titluri in romana , ca doar scrieti in romana ( parerea mea xD ) . Oricum suna foarte nice .
Actiunea a fost okay , sincer nu mi-am dat seama daca a fost grabita sau nu , pur si simplu a fost okay . Cat despre dialog , pai 3 ... 4 replici , so , n-am ce zice despre el , nu mi s-a parut sec . La descriere mai ai de lucrat ( cine nu are de lucrat la ea ?! ) , dar e buna .
Capitolul a fost cam scurt , but ma multumesc si cu el asa .
Sincer deja cam presimt ce se va intampla in continuare . Capitoul , per total a fost bun , asa ca nu pot sa fac altceva decat sa astept nextul , so Live And Die For Metal nu ne lasa sa asteptam too much .
Bye si astept nextul ! Bafta !