Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnal 1: Cammeron Niller

Asteptam pareri sau critici ...

Capitolul 2

Baiatul observa ca a enervato pe fata si ca nu poate sa ii aspunda cineva de absolut fiecare data. Cand a intrat inapoi in clasa a observat ca fata nici macar nu se mai uita la el ..Trecand pe langa ea i-a pus mana pe cap inpingand-o usor .Razand s-a pus inapoi in banca..
‘Vai..straniu..Ce-a fost asta ?Acuma se poarta frumos si colegial cu mine..sau ir isi bate joc?’ Era destul de confuza situatia.. asa ca a preferat sa arunce o privire la el cand nu era atent..ce aiurea,ea care nu suporta sa fie judecata de nimeni i-a spus lui din prima ca e superficial… Ea i-a spus lui ca e cu nasul pe sus.. Regreta putin dar oare se simtea prost pentru ca stia cum a simtit lucurile astea pe pielea ei ..sau baiatul asta incepea sa-i fie simpatic? ..Inexplicabil.. tipul era plin de el dupa cum se purta..deci chiar daca l-ar fi judecat asa de apa sambetei n-avea de ce sa-si faca griji,probabil nu e prea departe de adevar..
Insa ea obisnuia sa citeasca mult iainte ,de unde si latura ei poetica imposibila.Citise undeva ca atunci cand privesti in ochii cuiva..ii privesti sufletul cu totul..Si incercase sa faca asta cu multi oameni… Era extreme de usor sa realizezi cine poarta dupa el intentii bune si cine are intentii ascunse asa.Nu se inselase prea tare in a citii oamenii dupa ochi,dupa suflet,dupa sentimentul pe care il vedea in privirea lor. Iar uitandu-se la baiat..poate poate..i se parea numai,dar ochii lui aveau o emotie destul de asemanatoare cu ai ei?...oare..el va fi cel care sa o inteleaga?
Si cu toate astea… poate pur si simplu facea misto de ea.. Era cam satula,s-a lasat dusa de impuls si s-a ridicat cu o privire sictirita la el..
“Acuma t-i se pare ca-s jeleu sau gumilastic sau vreo vaza ceva..ma impingi sa vezi daca ma sparg?”
“Eu am incercat ...Si am vazut ca nu te-ai spart deci...asta imi deduce ca nu esti o vaza precum presupuneam eu..”
“Stii daca tu singur ai gandit asta in mai putin de 3 minute,si uite cata-mai fraza ai scos,asta imi deduce ca nu esti pe-atat de tembel pe cat presupuneam si eu.”S-a uitat la el cu un zambet mic .(banuia ca-si permite avand in vedere ca el parea sa se gandeasca nitel la un comentariu urmator cu care sa-I poata da peste nas).
“Ha..nici tu nu esti asa inchisa la minte ..esti doar prea copilaroasa.”
"Copilaroasa?" A zis tare din instinct ,de la uimire,desi nu asta intentiona...'copilaroasa'.. ca un ecou pentru ea.. Numai copilaroasa nu era... Exprimarea ei lasa de dorit..la fel si faptul ca s-a luat de el asa dar...copilaroasa? ...Inainte sa-i dea loc sa mai zica ceva si-a cam raspuns singura la inrebare ..
" Pe naiba ..esti tu prea inchis la minte".. Dar nu in sensul ala a vrut s-o spuna.. prin inchis la mitne..nu stia de ce dar s-a referit la "intelegator.." Se pare ca ceva din ea (nu avea idee ce) spera ca macar cineva (chiar daca va treei sa fie baiatul asta) sa o inteleaga si pe ea odata .
Si totusi a preferat sa se uite din nou urat la el,si sa ramana ferma pe pozitie de atac.
“Esti prea sigura pe tine ca faci bine ceea ce faci..! Desi nu faci..Din asta reiese ca esti tu copilaroasa, nu sunt eu inchis la minte..”
‘Ha... era timpul ei sa rada ..in minte macar.. de cate si de cate ori n-auzise fraza asta...Nu de la el..de la diversi.
I-a zambit.. fals si mult..."Ok,nenea perfect".
Si-asta a sunat copilaresc..era sigura ca el are s-o taxeze..Si oricum ea stia ce vrea sa zica mai bine decat atat.
“ Cuuum spuneam” Ryan repede…
Dand ochii peste cap ii facu semn sa se intoarca la banca ei.
O provocase..Numai pleca acuma "O vai ..uite-te la el.. da ochii peste cap.. Vai s-a suparat puiu..Imi faci semn?" Se uita la el cu ochii mari ca la ultimul om...
"Tu nu vorbesti serios nu?Eu cand am zis ca esti printisor tinut in puf si toti sunt servitorii tai nu vorbeam serios..Dar daca tu tii sa-mi dovedesti altceva...sa stii ca eu nu ascult de tine "
Iar i-a zambit..pentru ca copilul asta era incredibil..'De pe ce planeta vine?'

Orele au trecut repede mult mai repede decat cea de istorie.. Baiatul isi lua ghiozdanul si "neintentionat" cand a trecut pe langa fata a lovito "din greseala" cu ghilimelele de rigoare.
Ea n-a stat prea mutl pe ganduri..deja o enervase prea tare.. S-a chinuit in cea mai interesanta sucire in forta pe care a putut-o realiza..si i-a tras si ea un cot tot la fel de"din greseala" ..dupa care s-a intors rapid..ca nu cumva sa nu apuce sa-i zica si un "Pardonne Moi" .. Nu voia sa-i dea ocazii sa o faca si neeleganta si nepoliticoasa mai incolo..
Baiatul ramasese pe loc...O astepta pe fata sa isi stranga lucrurile si cand ea termina o apucase de incheietura mainii si o trase dupa el.
Imediat ce s-a simtit apucata..si tocmai de Ryan (se putea altfel?) .."Ce dra~..Ce faci? Ma iei pe sus acuma.. Doamne tu.. Lasa-ma sa plec" A incercat sa se smuceasca cat mai departe de baiat pe cat posibil .. era clar ca el nu prea vroia s-o lase sa plece asa usor.. S-a calmat putin.. si s-a uitat la el inca smucindu-se.. in timp ce el o tragea.. "Ce vrei?!"
Tu ce crezi?? zise baiatul uitandu-se cu o privire pervesa la ea..
Pana acuma nu-si permitea ei insasi sa se panicheze..dar acuma simtea gustul panicii mai bine decat inainte..mult mai bine.. se zmucea de doua ori mai tare.. S-a prins intr-un sfarsit ce voia de la ea.. si se gandea ca n-ar fi trebuit sa regrete ca s-a luat de el.."Fitiar sa-ti fie.." ... A continuat sa se zbata.. N-o lasa si n-o lasa.. refuza sa tipe ca o fetita speriata..pefera sa se uite urat la el..dar era prea socata sa nu caste ochii ..si prea speriata de screnariile pe care s-i le facea in minte ca sa nu vrea sa scape cu o disperare coplesitoare cel putin..
In spatele scolii era un loc linistit … Un loc care nu era frecventat de multa lume.
Isi puse usor ghiozdanul jos.. si pe al fetei pe care nu incetase sa o stranga de mana nici un moment..
S-a gandit sa renunte sa se mai zbata de vreo doua ori dar n-o lasa mandria..a vazut ca o duce in spatele scolii..L-a vazut ca se opreste.. S-a zbatut mai tare,dar el o tinea bine.. a incercat sa scape in aproape toate felurile.. El si-a dat si ghiozdanul jos,si nu numai pe-al lui ..ba si pe al ei.
N-ar fi recunoscut dar incepea sa se sperie putin.A incercat sa il impinga.. sa se smuceasca..nimic.S-a oprit si l-a privit fix.. hotarator in ochi.. era suparata.
Baiatul era satisfacut de agitatia brunetei..si o lipii de zidul rece din spatele ei.
„Hah...da-te batut si lasa-ma sa plec..“
A incercat ea sa zica dar dupa felul in care respira.. nu era calma deloc.
Se puteau auzi clar datile cand inspira si expira cantitatea aia mare deaer incercand sa se calmeze..
Transpirase de cat se zbatuse. si il privea fix in ochi.. si el pe ea..si privirea lui o facea sa se simta si mai tensionata si incomoda
Se aproprie de buzele ei dar evita contactul cu ea si coborii incet spre gatul fetei.
Ea a facut instantaneeu ochii mari... cu o expresie tipica de parca i s-au innecat toate corabiile... ceva gen' nu poti fi serios'.. si ' asta clar nu se poate intampla' si spera ca e intru-unu din visele ei..chiar si alea pe care le avea cu ochii deschisi..
Defapt nici numai stia daca viseaza sau e un cosmar de-a dreptul..
El inca n-avea de gand sa o lase sa plece..Cand a fost atenta o clipa..A observat ca nici nu se mai zbatea.Inghetase stana de piatra cu privirea in fata ...
O ridica pe fata si ii tinea picioarele imprejurul lui ..Usor,usor isi lipi buzele pe gatul fetei.
'Asta nu m-i se intampla mie.. Nu asta nu m-i se intampla' Incerca sa-si tot repete.. "Te detest... Serios..esti patetic."
'Asta nu m-i se intampla.. nu.. nu mie..Si de ce se mai si chinuie sa ma mai se ridice.. Si ..mai important.. de ce il las?'
"Stii ..poate fanele tale ar fi fericite cu o atentie de genul asta..eu nu.. Lasa-ma sa plec..Acum.".. Stia ea ca orice s-ar intampla nu o sa il implore..
O apuca de par si o musca de gat apoi ii indrepta capul si iar sa apropiat de ea...tinand-o in continuare de par i-a dat drumul la picioare…Si ii dadu drumul zambind.
Cameron nu prea mai avea multe cuvinte in vocabular care sa fie ori ceva fara interjectii.. (de la soc toate frazele i-ar fi iesit ceva gen : Ah.. aa? ...hah!' ) sau ceva care sa nu contina injuraturi prea dure si greu de sportat al adresa lui Ryan (desi ea nu stia chiar ce altceva sa mai zica..si credea ca el ar merita in momentul de fata)... Si i-a luat cam tot calmul de pe lume sa mai zica o singura data un..
"Da-te naibii jos de pe mine!"
“Te-am speriat?..Ce sa iti fac daca te pui cu mine..Am fost pur si simplu ok pana m-ai enervat putin..”
'Sa o sperie?..Putin?'.. A speriat-o putin ce-i drept..dar categoric nu cat credea el.. Iar se umfla in pene.. Cel putin ea crezuse ca mai mult a fost enervata de atitudinea lui decat speriata.. mai mult a fost nervoasa.. Nervoasa si agitata.. si n-o sa-l lase sa mai zica nimic..n-o sa-l lase sa castige..
S-a zmucit odata ..si a sperat ca nu o sa mai o poata prinde..S-a uitat la el.. a oftat adanc,punea pariu ca el nu la asta se astepta,si acum numai o poate face imatura..si a intins mana sa-si ia ghiozdanul.
Baiatul se uita la ea in momentul cand se apleca o prinsese de mijloc si o pusese intro pozitie nu prea buna..Ina una din situatiile pe care noaptea in rugaciuni ea le mentiona sperand san u aiba parte de ele in viata ei..
“Uite ce bine ti-ar sta asa.Cu mine cred ca e perfect..” Si asta a cam pus capacul..
Era tensionata,de-odata... Ryan chiar a intrecut masura.. Ce naiba intelegere sa gaseasca ea in baiatul asta naiba stie...A lasat de mult ideea asta.. Se gandea ce sa-i faca..se gandea la vreo 10-15 moduri de tortura groaznica si moarte in chinuri pentru el cam pe-acum.. Si el o strangea mai tare.. 'Uite ce bine..ti-ar sta asa?' Replica de genu’ asta sperase sa n-auda in viata ei in pozitia aia..
A oftat iara.. ca doar nu era sa se simta ea copil..renuntase la idee.. Treea sa se calmeze serios... Si-a adunat ceva motivatie si iar a inceput sa se agite sa scape de el..
Pacat ca o tinea asa tare..
Baiatul se juca pur si simplu cu ea ...Ii placea sa faca asta… Dar ii dadu drumul.
“Hai fugi si spune-ma pentru ce ti-am facut.“
Baiatul isi lua ghiozdanul si o lasa in urma..
'Sa-l spun..?'
" Sa te spun..huh,Ryan?"
Isi sopteste mai mult ei insasi.. O lasase..oficial tipu asta era o enigma.. Facea misto de ea..macar asta a realizat.. Si-asa nu l-ar fi spus.. si nici ca avea cui.. Dar nu l-ar fi spus..Nu era genul ala..Oficial nu-l mai intelegea pe baiatul asta deloc..
Si iar ofteaza,Singura pe strada in spatele scolii..Isi aduna lucrurile si pleaca si ea spre casa..

S-a trantit si usa,incuietoarea a fost sigilata la maxim de data asta.. Incepea deja sa fie paranoica..Avea deja o frica irationala..fugise in drum spre casa ..nici ea n-are idee de ce…A verificat geamurile de 3 ori si s-a chinuirt sa reziste ideii de a inchide toate sile in urma ei..
S-a asezat jos.sau mai degraba a cazut..i-au cazut si cartile din brate..si mai era si in fata oglinzii. Ar fi trebuit sa fie fericita ca nu s-a intamplat si altceva..dar nu putea sa nu se gandeasca ca a fost o prima zi oribila..inceputa total cu stangul.
Daca si-a facut dusmani de genul asta de-acuma nu stie ce avea sa se faca mai departe.. O durea capul.. si picioarele de la cat a fugit pana acasa . A simtit ceva cald pe obraz.. ' Acuma mai si plang? Hai nene... cat de.. stupid'.... Dar imediat lacrimilea au tasnit suvoaie..avea o zi proasta.. (asta si-a spus)
"Eh si uite ca tot plang"...
A auzit un mieunat.. de pe hol,i-a rupt siru gandurilor cu totul.. Uitase complet de pisica.. S-a ridicat ..ca doar trebuia. si a decis sa inghita gandul ca i-ar fi rau sau ca e trista sau ceva..e pierdere de timp..
Pisica ei.. Yuki, se tot dadea pe langa picioarele ei..de parca astepta sa ploua cu mancare din mana lui cameron.. Si nu prea mai putea s-o ignore.. A luato in brate,pentru ca in momentul ala a decis ca are nevoie de niste afectiune..
"Ah ..umm..Yuki.. Tu ce-mi zici sa fac?" ‘Superb,cer sfaturi saracei pisici..’I-a turnat niste mancare in castron, spre marea fericire a felinei care torcea de numai putea..
Se tot gandea la Ce a facut Ryan... Dar pana la urma urmei..N-avea timp de asa ceva.. Mai bine.. poate ca era mai bine,sa i-o plateacsa cu caeeasi moneda ..Poate si doar poate gasea o cale sa i-o intoarca cumva.. ..
Atunci si-a amintit fix ce i-a spus el.. “E 1-0”.. si Jocul abea a inceput..
Acum el poate o considera 2 -0..
Si ea va trebuii sa recupereze rapid..ca doar.. nici el nu accepta sa piarda nici ea..
"Nu-i asa ,Yuki?"
Pisica a inchis ochii verzi torcand de placere in bratele fetei.. ii priise mancarea.

A doua zi la scoala baiatul venise obosit ca de fiecare data .Se tranti in banca si se uita la fata din banca din fata lui…Aceasta era foarte linistita si la intrarea lui in clasa.
Soneria anunta inceputl orelor .
Profesoara de franceza de data asta isi facu aparitia la ora…Ryan plictisinduse arunca cu niste hartiute in Cameron..
Azi era razboi.. Cameron a deschis instantaneu caietul cu sina cu toate foile.. si s-a inarmat cu hartiute.. A inceput sa arunce..si din protestele pe care le auzea a inteles ca il nimerea.. 'Si eu mai stau si in fata lui..eu nu vad in spate...tontul..'.

Pe undeva pe la mijlocul orei..dupa ce in parul lu Cameron ‘faceau pluta’ un morman de hartiute din caietele lui Ryan si din unele foi (eventual imprumutate tot de Ryan de la Dominic…).. I-a scapat micul amanunt ca ajunsese sa vorbeasca tare..Defapt le-a scapat la amandoi..Si la ce colegi buni erau ei.. faptul ca vorbeau are nu se putea traduce decat prin 'se insultau al naibii de urat si mult'... si cu o pasiune inegalabila..
“Conferido si Niller in picioare!!”
Cameron s-a trezit brusc si a lasat un sunet de spaima intorcandu-se inapoi cu fata catre profesoara si ridicandu-se in genunchii care inca ii tremurau..'Ah..oopps..Ai dat-o-n bara iar Cammy'..Chiar trebuia san u-si mai repete asta asa mult,facea rau la stima de sine..
“Firar ..prost sunt..” Se pare ca el o mai zicea si cu voce tare..’Ce constatare..!’
“Aveti ceva de impartit?Vorbiti nu am toata ora pt voi!“
„Pai e vina ei!“ o acuza rapid ..
„ Vina mea?! Auzi?“..incearca si ea sa isi ia fara success apararea.(Dar nu merge de obicei sa-ti fi propriul avocat..stia si ea).
„Pai da ..cine te pune sa te joci in timpul orei?“.. Atat de calm..o calca pe nervi.
„Eu? Ma scuzi..Tu ai inceput..!“
“Incetati!Incetati, acum dupa ore stati amandoi o ora in clasa care va fi incuiata!Detentie..” ‘Cat de scurt si la obiect..’Asta ar f zis amandoi..Daca nu erau asa de inspaimantati sau infuriati de idee atat cat sa nu se gandeacsa la altceva..
Si Cammeron Niller si Ryan Conferido au tipat simultan instinctiv :
” Detentie?!”
“Intrun cuvant asezati-va.Hai odata!”

Baiatul fiind foarte suparat de idee se tranteste in banca ..Sa mai piarda el inca o ora la scoala,si mai tree sa o piarda si cu bruneta asta copilaroasa..
Cammeron ramane in picioare... si se lasa foate incet jos.. Nu de alta dar o dureau si genunchii 'Detentie..cu..Ryan?....Firar ! De ce?"..Dar nu ca avea prea mult timp sa se gandeasca la asta;

Răspunsuri în acest subiect
Jurnal 1: Cammeron Niller - de M44Ch - 08-02-2010, 01:14 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 09-02-2010, 01:24 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 10-02-2010, 05:25 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 10-02-2010, 10:08 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 11-02-2010, 07:03 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 12-02-2010, 09:01 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 14-02-2010, 02:56 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 16-02-2010, 07:36 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 17-02-2010, 09:10 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 17-02-2010, 10:59 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 19-02-2010, 09:15 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 22-02-2010, 08:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 23-02-2010, 07:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 23-02-2010, 08:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pagini de jurnal alexandraofe 3 3.227 04-06-2013, 10:46 PM
Ultimul răspuns: alexandraofe
  A doua pagina de jurnal. Intalnire cu un succubus SethMeth 0 2.387 04-07-2010, 10:20 PM
Ultimul răspuns: SethMeth
  Viata... un jurnal sumbru case 7 5.439 20-05-2008, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Jigoku

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)