09-02-2010, 12:32 AM
Aşa. ^_________^ Sincer mi`a plăcut capitolul dar, trebuie să te dezamăgesc, barre chocolatée nu înseamnă acadea. -__- Este o ciocolăţică [ în lipsa unui cuvânt mai potrivit în română ]. Să revin. Descrierea a fost bună, mult mai prezentă decât în capitolul anterior. Naraţiunea a fost ok, cred, în unele locuri puţin cam grăbită. Dialogul bun, nu`i sec. :] Greşeli nu am observat, dar nici nu m`am uitat cu atenţie. Chiar dacă ai, probabil [ mă rog, de fapt sper ] să fie de tastare.
Eu dacă aş fi fost în locul lui Shun i`aş fi tras câteva scatoalce lui Hakuru de ar fi vorbit doar în şoaptă. În plus, 'copil idiot' nu e chiar aşa de urât. Nu prea înţeleg de ce s`a supărat Hakuru. Oricum, cum am mai zis, mi`a plăcut capitolul. ^^
Btw, mi`a plăcut faza de la început, deşi ar fi fost mult mai drăguţ să o mai lungeşti. Aşa a fost cam forţată parcă. Sper că în capitolul următor va fi mai mult decât doar un kiss. :-"
Eu dacă aş fi fost în locul lui Shun i`aş fi tras câteva scatoalce lui Hakuru de ar fi vorbit doar în şoaptă. În plus, 'copil idiot' nu e chiar aşa de urât. Nu prea înţeleg de ce s`a supărat Hakuru. Oricum, cum am mai zis, mi`a plăcut capitolul. ^^
Btw, mi`a plăcut faza de la început, deşi ar fi fost mult mai drăguţ să o mai lungeşti. Aşa a fost cam forţată parcă. Sper că în capitolul următor va fi mai mult decât doar un kiss. :-"
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.