07-02-2010, 07:00 PM
Dacă tot n-am făcut un topic la Nou veniţi ...
[edit on 17 january 2011]
Numele: you can call me Aikad/Renya/Kvasir 8D [or Liet, if you want]
Vârsta: 15.
Anime preferat: DB/DBZ, YuYu Hakusho, Death Note
Personaje preferate: KIRA FTW I mean Raito Yagami 8D
Ce gen de mâncare preferi? fish. any kind of fish. oh, and sweets 8D
Ce gen de muzică preferi? toate genurile de metal, hard rock, reggae, punkul clasic, grunge, alternative rock, jazz, câteodată şi folk, baroque, trance ..., dar în principal viking, folk, death, black şi doom metal.
Ce materie îţi place? româna, fizica şi informatica.
Ai prieten/ă în sensul de iubit/ă? yep.
Câţi ani are? 15.
Ce ochi are? căprui [btw, întrebarea era "Ce culoare au ochii lui/ei?", lol]
Dar tu? normal sunt albaştrii, se schimbă în funcţie de lumină [dacă e lumină puternică sunt verzi - de-obicei vara şi ceva din toamnă sunt aşa -, dacă este ... y' know, less light they're grey - de-obicei iarna]
Vă întelegeţi bine? ofc.
Când v-aţi întâlnit? prima oară la olimpiada de română, unde l-am călcat. A doua oară printr-un prieten comun, în octombrie, când chiar ne-am cunoscut propriu-zis.
Vă place acest forum? IT'S A TRAP!
În ce clasă sunteţi? a IX-a B, mate-info bilingv engleză.
Cum aţi dat de forum? nu-mi mai amintesc mi se pare că umblam pe animax pe-atunci şi unul din userii de pe-aici a postat link către site.
Sunteţi mod, mod global, FFS sau un simplu user pe acest forum? user, din câte-mi amintesc, lol.
Câte posturi aveţi? ăăă ... puţine/multe, depinde din ce perspectivă priveşti xDD
Câte ban-uri aţi primit? just ain't got the time, dude xD
Vrei să fim prieteni? parcă am încercat odată.
[edit on 17 january 2011]
Numele: you can call me Aikad/Renya/Kvasir 8D [or Liet, if you want]
Vârsta: 15.
Anime preferat: DB/DBZ, YuYu Hakusho, Death Note
Personaje preferate: KIRA FTW I mean Raito Yagami 8D
Ce gen de mâncare preferi? fish. any kind of fish. oh, and sweets 8D
Ce gen de muzică preferi? toate genurile de metal, hard rock, reggae, punkul clasic, grunge, alternative rock, jazz, câteodată şi folk, baroque, trance ..., dar în principal viking, folk, death, black şi doom metal.
Ce materie îţi place? româna, fizica şi informatica.
Ai prieten/ă în sensul de iubit/ă? yep.
Câţi ani are? 15.
Ce ochi are? căprui [btw, întrebarea era "Ce culoare au ochii lui/ei?", lol]
Dar tu? normal sunt albaştrii, se schimbă în funcţie de lumină [dacă e lumină puternică sunt verzi - de-obicei vara şi ceva din toamnă sunt aşa -, dacă este ... y' know, less light they're grey - de-obicei iarna]
Vă întelegeţi bine? ofc.
Când v-aţi întâlnit? prima oară la olimpiada de română, unde l-am călcat. A doua oară printr-un prieten comun, în octombrie, când chiar ne-am cunoscut propriu-zis.
Vă place acest forum? IT'S A TRAP!
În ce clasă sunteţi? a IX-a B, mate-info bilingv engleză.
Cum aţi dat de forum? nu-mi mai amintesc mi se pare că umblam pe animax pe-atunci şi unul din userii de pe-aici a postat link către site.
Sunteţi mod, mod global, FFS sau un simplu user pe acest forum? user, din câte-mi amintesc, lol.
Câte posturi aveţi? ăăă ... puţine/multe, depinde din ce perspectivă priveşti xDD
Câte ban-uri aţi primit? just ain't got the time, dude xD
Vrei să fim prieteni? parcă am încercat odată.