Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Random xD

Salutaree : D

Umm, nu-s eu aia care sa treaca pe la nou-veniti, dar se pare ca am facut o exceptie asta seara si am dat peste tine...si m-a atras descrierea, foarte mult chiar ^^
In primul rand animeurile (am tras o raita si pe la lista ta, si am observat ca avem gusturi foooarte asemanatoare).Si eu am avut o obsesie cu DtB mai demult, si la vremea aia m-am "vindecat" numai din cauza lu' Kuroshitsuji : d. Adica am scapat de o obsesie si am capatat alta 78
Ah da, am vazut ca-ti place de Izaya si Shizzy din DRRR!!.Nu-i asa ca-s superbi? Ok, stiu c'am o problema nicio grija : d

Asa...intrebarile mele :
1.Ce parere ai de Katekyo Hitman Reborn? (am vazut ca-l urmaresti si nu m-am putut abine sa intreb, tinanad cont ca sunt obsedata de el)
2.Ce parere ai despre yaoi/yuri ?
3. Iti place pestele ? (nu' ntreba 21 )

Pai ce sa-ti mai spun...nu o sa-ti urez sa ne mai vedem p'aci pt ca nu sunt chiar atat de activa pe forum, daaar o sa-ti urez distractie placuta ^^.
Ps: nu chiar toata lumea scrie cu diacritice 21. Mai sunt si impiedicati ca mine care nu se pot obisnui de nicio culoare cu ele : D
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

Răspunsuri în acest subiect
Random xD - de Prier - 06-02-2010, 05:38 PM
RE: Random xD - de Flash - 06-02-2010, 05:58 PM
RE: Random xD - de Teh - 06-02-2010, 06:05 PM
RE: Random xD - de Prier - 06-02-2010, 07:28 PM
RE: Random xD - de nolazy - 06-02-2010, 08:38 PM
RE: Random xD - de Elusive wolf - 06-02-2010, 09:22 PM
RE: Random xD - de Prier - 06-02-2010, 10:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Just a new random member. Adrian.- 3 2.805 05-01-2016, 05:43 PM