06-02-2010, 07:46 PM
Speram sa se schimbe ceva in bine in acest capitol , dar din pacate nu s-a intamplat asta .
Asa este ea , Ela nu se va schimba si poate toata aceasta intamplare este una buna .
Ma bucur ca Dani a incercat sa vorbeasca cu ea , dar din pacate niciunul nu va renunta la vise. Sper ca dupa ce el va termina studiile , se va intoarce o va regasi si vor trai fericiti pana la adanci batraneti . Dar nu suntem intr-un basm ...
A facut foarte bine ca nu si-a cerut scuze si Miki a merita palma primita . Nu ma asteptam ca Ela sa faca asta , dar de cum am mai spus asa e ea .
Cred ca e clar ca se va muta din liceu si nu va mai sta singura .
Ai avut doua mici greseli : ,,uimitea" - cred ca ai vrut sa spui uimirea
,, auizt'' - auzit
Ca deobicei astept urmatorul capitol !
Asa este ea , Ela nu se va schimba si poate toata aceasta intamplare este una buna .
Ma bucur ca Dani a incercat sa vorbeasca cu ea , dar din pacate niciunul nu va renunta la vise. Sper ca dupa ce el va termina studiile , se va intoarce o va regasi si vor trai fericiti pana la adanci batraneti . Dar nu suntem intr-un basm ...
A facut foarte bine ca nu si-a cerut scuze si Miki a merita palma primita . Nu ma asteptam ca Ela sa faca asta , dar de cum am mai spus asa e ea .
Cred ca e clar ca se va muta din liceu si nu va mai sta singura .
Ai avut doua mici greseli : ,,uimitea" - cred ca ai vrut sa spui uimirea
,, auizt'' - auzit
Ca deobicei astept urmatorul capitol !