Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

`Gazda` de Stephenie Meyer

Buun :]] ... Deci tocmai ma gandeam sa postez si eu acelasi lucru O.o' . Iubesc aceasta carte , mai ales datorita temei alese de Stephenie Meyer , desi nu e o suta la suta originala , dar chiar si-asa te captiveaza de la primul rand citit pana la ultimul x: . Eu am ales sa citesc Gazda din plictiseala , la inceputul lui ianuarie parca si pur si simplu n-am putut sa o las din mana decat dupa cateva zile ...
In privinta personajelor , ce sa spun , Ian si Kyle mi s-au parut cele mai expresive personaje , fiecare cu
o personalitate diferita , desi erau frati destul de asemanatori la aspectul fizic . Wanda ... cred ca o aleg pe ea , din moment ce Melanie mi s-a parut la un moment dat ca e in plus , desi ea era detinatorul de drept al corpului ... but whateva' , Wanda is better than Mel . Cat despre Jared ... cum ai spus si tu Nya , mereu prea indecis si muult prea violent -_- .
Am observat ca Melanie a decis sa plaseze actiunea cam in aceeasi zona cu seria Amurg ... Eu zic ca ar fi putut alege si alta locatie >.> .
Oricum , este o carte ce merita citita x: .

Răspunsuri în acest subiect
`Gazda` de Stephenie Meyer - de Nya. - 05-02-2010, 06:53 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Elusive wolf - 05-02-2010, 07:06 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Me†al. - 05-02-2010, 10:13 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Leontina - 06-09-2011, 07:21 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Ada - 16-09-2011, 10:26 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Chlo - 29-09-2011, 11:05 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)