30-01-2010, 07:32 PM
Well nu mai am cuvinte :] . Am ramas ceva in genul ' uaau ' dupa ce am citit noul capitol , mi-a placut extrem de mult cum au evoluat cei doi si in comparatie cu Silv [ yeeeah -.-' ] , se vede cu ochiul liber ca Dani este un baiat cu mult bun-simt , se poarta atat de romantic si frumos cu Ela :x . Ai descris foarte bine momentele mult asteptate de noi , foarte sincer de ti se inmoaie inima :x .
Mi-a placut mult atitudinea Mirabelei fata de Dani , s-a purtat foarte nice cu el si sper sa ii raspunda sincer la intrebarea pe care el i-a pus-o , sa se gandeasca bine la ce simte [ I hope for a " yes " ] .
Pe langa faptul ca a fost foarte romantic capitolul , a fost si destul de amuzant si mi-a placut enorm cum s-a comportat Ela in preajma tipului ala , nu prea m-am prins care e rolul sau in fic , but poate ca va avea totusi un rol , n-am idee :] .
Astept nextul >:D< !
Mi-a placut mult atitudinea Mirabelei fata de Dani , s-a purtat foarte nice cu el si sper sa ii raspunda sincer la intrebarea pe care el i-a pus-o , sa se gandeasca bine la ce simte [ I hope for a " yes " ] .
Pe langa faptul ca a fost foarte romantic capitolul , a fost si destul de amuzant si mi-a placut enorm cum s-a comportat Ela in preajma tipului ala , nu prea m-am prins care e rolul sau in fic , but poate ca va avea totusi un rol , n-am idee :] .
Astept nextul >:D< !