29-01-2010, 10:21 PM
(29-01-2010, 09:43 AM)Queen D. A scris: Capitolul 18
Adoram apartamentul cumparat de Jack. Desigur, m-a incantat si mai tare faptul ca el se gandeste serios la relatia noastra. I-am facut cateva modificari minore ca sa arate perfect. Mi-a placut locul unde era situat apartamentul. Era dragut. M-a amuzat foarte tare 'spiritul petrecerilor' pe care il avea inauntru. Era mai rau decat tata. Nici lui nu-i placeau chestiile acestea. Insa eu si mama le adoram. Aveam ocazia sa ne cumparam rochii superbe si bijuterii si toate celel(cele) necesare. Desi, nu eram mare fana in general, la ocazii ca si acestea merita toata atentia.
Rochia pe care mi-am ales-o a fost prima pe care am vazut-o. Era perfecta. Rosie, lunga, in stil medieval. Eram ca si Cenusareasa, doar ca eu nu eram nefericita. Dimineata, in ziua balului, am mers la mama acasa. Deisugr(Desigur), nu inainte sa ma ciondanesc putin cu Jack, era amuzant.
Ca deobicei, Mark bantuia pe acolo. Am incercat sa-l ignor cat am putut eu de mult, insa tot ne-am intalnit odata si odata. Atunci m-a enervat la culme. Auzi, la el. Voia sa spuna la bal despre realtia(relatia) mea cu Jack. Era dobitoc sau ce ? Vroia sa declanseze un razboi si impotriva vampirilor ? Nu i-am spus nimic inafara de a-l injura. Nu aveam ce sa-i spun. Pe la vreo doisprezece m-a chemat mama in camera. M-am asezat pe un scaun si m-am lasat machiata de catre o doamna care era prietena cu mama. Nu m-au lasat sa ma uit in oglinda deloc. Dupa ce m-a machiat au inceput sa-mi faca parul. Deisugr(Desigur), le-am spus ca vroiam ceva simplu. Dupa vreo doua ore, au terminat. M-au lasat sa ma uit in oglinda. Cand m-am vazut am ramas surprinsa, eram ... adorabila ? Culoarea palida de pe fata mea nu a disparut, insa era completata de o nuanta rozalie pe pometi. Buzele imi erau conturate cu o nuanta rosie-sangerie. Nu eram data cu fard de pleoape, cum am presupus eu ca vor face. Parul imi era perfect, desprins, suvitele din fata imi erau impletite si prinse la spatele capului. Ca si o coroana. Imi placea cum imi era aranjat. Am continuat sa ma minunez de cum aratam. Chiar imi placea.
Cu o ora inaintea balului am fost gata. Imbracata, machiata, coafata, puteam sa spun ca eram perfecta. Insa, ceea ce m-a enervat a fost ca tata m-a pus sa ma duc impreuna cu Mark. Si sa stau cu el la petrecere, si sa dansez cu el si toate chestiile acelea enervante. Ne-am dus cu masina lui. Desigur ne-am certat. L-am injurat cat am putut de mult, si inca am mai si inventat ceva pe acolo la nervi. Inclusiv l-am pocnit de cateva ori. Era sa facem si un accident. Dar nu-mi pasa. Am ajuns destul de tarziu la castelul unde se tinea aceea receptie. Desigur ca a trebuit sa intru la bratul lui. Am inaintat sub privirile pline de interes ale vampirilor si ale vanatorilor. A trebuit sa schitez un zambet prea fals pentru a nu da de banuit ca eu nu-l suportam pe el. Am ajuns la locul unde erau tata si mama impreuna cu un vampir. Dupa tinuta lui(Dupa tinuta si fermitatea lui, am obsevat ca el era conducatorul), si fermitatea lui am observat ca el era conducatorul. Langa el mai era un alt vampir, cu o cicatrice urata pe fata.(Am) am evitat sa ma uit la el. Langa cel cu cicatricea statea printesa Yayuria. S-a strambat la vederea mea. Eu am facut acelasi lucru. Ea stia ca eu aveam ceva cu Jack, daca nu stia ... banuia,(.) In stanga ei statea un alt vampir. Avea ceva diferit. Nu parea la fel de arogant ca toti ceilalti. I-am zambit prietenos si el a facut acelasi lucru, fapt care m-a incantat.
- Sir Helix, el e Mark, ucenicul meu, viitorul sef al Vanatorilor. a spus tata aratand spre idiotul care era langa mine,(.) El a facut o placuciune(plecaciune).
Helix a zambit.La fel au facut si cele trei sosii ale lui, semanau foarte mult.
- Iar ea, ea este bijuteria mea. a completat tata iar apoi a ras.
- Ea este fiica mea, Crysstal. a adaugat el.
- Incantata. am raspuns si am facut o plecaciune.
- O adevarata frumusete. a spus Helix.
- Ai dreptate, tata. a spus cel de al treilea vampir.
- Multumesc pentru complimente. am adaugat eu zambind.
Au continuat sa discute despre chestii neinteresante, eu raspundeam la intrebarile care mi le adresau. M-am simtit putin cam jenata de privirile lui Yayuria si a celui de langa ea. Cel mai mic dintre frati, am dedus singura. Nu imi mai tineam mana la bratul lui Mark, mi l-am retras subtil. Dupa aproximativ o ora , in care eu m-am plimbat ca si o nebuna pe acolo, salutand vantorii pe care ii recunosteam, m-am dus inapoi la tata. Erau impreuna cu el, ucenicul ala pe care il voiam mort, Helix si Yayuria. L-am vazut pe Mark apropiindu-se de mine. Si-a dus capul catre urechea mea si mi-a spus pe o voce foarte joasa.
" O sa va demasc chiar acum. "
Atunci inima a inceput sa-mi bata cu putere. Emotii puternice mi-au stapanit corpul, furie, disperare, groaza, toate se imbinau intr-un mod vijelios. Am vazut-o pe Yayuria zambind, a auzit tot ?
- Mark - am spus luand o gura de aer - ma insotesti pana afara ? Nu ma simt prea bine. am completat eu balbaindu-ma.
- Desigur. a zis pe un ton fals.
Dobitocul ! Am pasit spre iesirea din acea sala. Odata ajunsi afara l-am vazut cum se indeparta de mine.
- Ah, draga mea Cryss, nu stii ce rau o sa-mi para sa te vad decapitata. a zis fara sa se intoarca cu fata.
Nu am spus nimic. Am tacut. M-am aplecat si am luat de jos o piatra destul de mare. M-am dus incet in spatele lui si i-am dat cu piatra aceea, in cap. L-am auzit cum a gemut de durere. L-am mai lovit odata si a cazut la pamant. Era inconstient. Noroc ca aveam poseta la mine. Mi-am cautat cutitul care il aveam cu mine si i-am strapuns inima. L-am rasucit ca sa fiu sigura ca era mort bine de tot, iar apoi l-am scos. A dracu` sa fiu ! Am ucis un om ! Dar totusi, vroia sa ne demaste, sa ne dea de gol, o meritase. Si asa, lumea nu o sa-i simta lipsa. Am scos servetelul care il avea intr-un buzunar si am infasurat cutitul. Trebuia sa ma misc repede. Vampirii aveau sa simta mirosul destul de repede. Am intrat inauntru si am intrebat o chelnerita unde era baia. Am fugit acolo si am intrat in incapere, am aruncat cutitul in chiuveta de acolo si am dat drumul la apa si am inceput sa-l spal. Curand, sangele a disparut complet. Am cautat ceva ca sa pot arde servetelul ca sa nu se simta mirosul. Am gasit o cutie de chibrite si i-am dat foc materialului. Am inceput sa ma spal pe maini si eu cu mult sapun ca sa mascheze mirosul. M-am uitat in oglinda si m-am aranjat. Trebuia sa nu par agitata.
M-am reintors in sala si m-am dus inapoi la tatal meu. Am observat ca printesa disparuse, asa era cel mai bine. Tata m-a intrebat de Mark, iar eu am maintit(mintit) ca nu stiam unde e. M-am uitat spre locul unde valsau doua persoane. M-am uitat mai atent iar apoi am vazut-o pe Yayuria cu ... Jack. Am ramas uimita. Complet enervata si dezamagita. Ticalosul ! Vampir afemeiat ! Ce scandal o sa-i fac eu de nu o mai vazut el de zile mari. Am tresarit cand am simtit o atingere rece, ca si gheata.
- Imi acordati acest dans, domnisoara Crystal ? m-a intrebat tanarul vampir din fata mea, fratele Yayuriei.
- Desigur, domnule ... . i-am raspuns cu o intrebare nerostita.
- Zalux. a completat el.
I-am zambit. Era un vampir fermecator, la fel ca si Jack. Ah, idiotul ! Ma insela in fata mea. L-am luat de mana pe Zalux si ne-am indreptat usor spre locul de dans. Mi-am pus o mana pe umarul lui iar cealalta era prinsa in a lui. Am inceput sa ne miscam in ritmul muzicii clasice.(,) atragand privirile spre noi. Era un partener bun de dans. Insa nu mi-am putut indeparta privirile de la Jack. Ce-mi venea sa-i sucesc sabia in gatul acela a lui. Am lasat-o balta si am descis(decis) sa ma uit in ochii partenerului meu de dans. Avea o privire rece, dar in acelasi timp avea ceva diferit de toti ceilalti. Era mai special, mai tandru sa spun asa. Ii zambeam in timp ce valsam, insa gandul imi era la Jack.
Deci....acestea au fost greselile. Mi-a placut capitolul...mai ales ca MArk si-a primit "pedeapsa" pe care o merita. Sper doar ca nu o sa se afle ca Crys este ucigasa lui. Cred ca o sa fie o cearta destul de mare intre JAck si Crys cand vor ajunge acasa...amandoi cred numai prostii :)):.
Astept urmatorul capitol ...kissu :*