29-01-2010, 05:49 PM
hop am venit si eu :-" [ da stiu sunt intarziata :-w Tekami is a big big lazy] etoo ... frumos capitol ,naratiune ai si se imbina armonios cu descrierea ,dialogul nu este sec si e bine plasat , actiunea nu-i fugartia de nimeni , e bine , am vazut ceva greseli [cine nu are xD ]
nu singur ci singuri ,
Observ ca Gaara s-a mai maturizat putin , la fel si Sakura si varsu' atunci s-a gasit sa vina :-w [hai ca aberez ] te/va las , fan nr. 3 was here \:d/
P.S: acum ai 4 comenturi nu 3 ci 4 ;;)
(24-01-2010, 06:30 PM)Naraku no hana A scris: Am plecat amandoua catre casa, eu cu Gaara ne-am mutat singur intr-un apartament micut in centrul orasului
nu singur ci singuri ,
(24-01-2010, 06:30 PM)Naraku no hana A scris: cum nimeni nu a mai facut.cum nimeni nu a mai facut-o , pe astea le-a remarcat si Katyღ ... umm am mai vazut ceva :
(24-01-2010, 06:30 PM)Naraku no hana A scris: Mama mea vroia sa mă ducnu vroia ci voia de la verbul ''a voii '' , nu am mai vazut si alte greseli de tastare , gramatica sau mai stiu eu ce nu am stat sa le urmaresc ....
Observ ca Gaara s-a mai maturizat putin , la fel si Sakura si varsu' atunci s-a gasit sa vina :-w [hai ca aberez ] te/va las , fan nr. 3 was here \:d/
P.S: acum ai 4 comenturi nu 3 ci 4 ;;)
![[Imagine: guitargirlsignature.png]](http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/guitargirlsignature.png)
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))