29-01-2010, 03:48 PM
Haiii că ţi-a reuşit cu franceza:))Nu că eu aş fii mai bună.
So, capitolul a fost interesant.Îl ador pe Hakuru...pur si simplu imi place cum se comportă cu Shun.Are o atitudine...dulce aş putea spune.Şi faptul ca are grijă de el, ba îi mai şi cumpără haine, îl face şi mai adorabil.
Te rog, în numele a tot ce e sfant, spune-mi că în capitolul următor vom avea parte de o scena yaoi [-o< Ar fii aşa hot să şi-o tragă în cabina de probă @.@
Ştiu că par perversă, in realitate sunt şi mai şi:))
La capitolul "greÅŸeli" nu am ce comenta, nu ai.
Sper să vii repede cu nextul.Mult noroc în continuare şi spor la scris.Ja-ne!:bye:
P.S Scuze dacă am greşeli de tastare, mă chinui şi eu cu diacritice >.<
So, capitolul a fost interesant.Îl ador pe Hakuru...pur si simplu imi place cum se comportă cu Shun.Are o atitudine...dulce aş putea spune.Şi faptul ca are grijă de el, ba îi mai şi cumpără haine, îl face şi mai adorabil.
Citat:-Sărută-mă cum şti mai bine, şoptesc eu.Ador replica asta.Shun pare puţin[doar puţin] pervers.Mă întreb de ce e în stare^___^
Te rog, în numele a tot ce e sfant, spune-mi că în capitolul următor vom avea parte de o scena yaoi [-o< Ar fii aşa hot să şi-o tragă în cabina de probă @.@
Ştiu că par perversă, in realitate sunt şi mai şi:))
La capitolul "greÅŸeli" nu am ce comenta, nu ai.
Sper să vii repede cu nextul.Mult noroc în continuare şi spor la scris.Ja-ne!:bye:
P.S Scuze dacă am greşeli de tastare, mă chinui şi eu cu diacritice >.<
I'm Kira.