29-01-2010, 11:36 AM
In primul rand, bine ai revenit printre noi :)). Si chiar mai repede decat trebuia, deci este minunat.
M-ai facut foarte curioasa.Abia astept sa vad cum va mai evolua Mira si ce-o sa faca cu vaca aia.De fel sunt o persoana pacifista, dar pe bune, daca as cunoaste pe cineva ca Miki aia sau cum o cheama, ar avea chelie de mult.Ah, cat ma pot enerva persoanele rele.Dar are Mira grija de ea...sper s-o calmeze putin, desi fetele de obicei sunt mai dusmanoase ca baietii, si daca i-o trage acum, cu siguranta tot ii va face zile negre..Grr, chiar mi-ar placea sa o cunosc p'aia :)).Ar fi foooarte funny >:)
Si hai, pune mai repede capitolul urmator ( si anunta-ma cand o faci :)) ).
Spor la scris geniu mic ce esti >:D<
M-ai facut foarte curioasa.Abia astept sa vad cum va mai evolua Mira si ce-o sa faca cu vaca aia.De fel sunt o persoana pacifista, dar pe bune, daca as cunoaste pe cineva ca Miki aia sau cum o cheama, ar avea chelie de mult.Ah, cat ma pot enerva persoanele rele.Dar are Mira grija de ea...sper s-o calmeze putin, desi fetele de obicei sunt mai dusmanoase ca baietii, si daca i-o trage acum, cu siguranta tot ii va face zile negre..Grr, chiar mi-ar placea sa o cunosc p'aia :)).Ar fi foooarte funny >:)
Si hai, pune mai repede capitolul urmator ( si anunta-ma cand o faci :)) ).
Spor la scris geniu mic ce esti >:D<
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*