Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oricine va inflori (SasuKarin)

Am revenit cu un nou capitol, o parte din el va fi din perspectiva lui Karin.

Salvarea

*

Nu stiu ce se intampla cu mine. Imi amintesc doar ca am fost lovita in plin, apoi ochii mi s-au imapaienjentit. De ce ma aflu pe buza unei prapastii?[/align]De ce am senzatia ca voi muri in curand? Se aud zgomote infioratoare in spatele meu. Ma intorc plina de teama. Un sarpe urias,teribil, ma tinteste cu privirea. Dumnezeule, e chiar Manda! Sunt socata de vocea lui. Vorbeste exact ca Sasuke.
- Nu esti buna de nimic. Oamenii nefolositori trebuie sa moara... spune el.
Ma loveste cu imensa lui coada. Sunt total naucita de atac si ma prabusesc in abis. Reptila imensa se transforma in cel pe care l-am iubit. Are o privire insetata de sange si un zambet plin de satisfactie pe chip. Devine o silueta neagra, apoi dispare de tot. Cred ca si eu o sa dispar in curand.
Nu pot sa nu imi amintesc momentele petrecute alaturi de el. Cum ne-am intalnit, luptele in care l-am insotit... Moartea lui Itachi.
Nici pe ceilalti nu cred ca ii ii voi uita... Intorc putin capul. Simt un fior rece pe sira spinarii. Mii desabii sunt indreptate spre mine, pentru a ma sfasia, pentru a ma face bucatele. Inchid ochii, nu vreau sa vad mai mult! Aud niste voci, dar vag, nu pot sa imi dau seama ce vorbesc acei oameni pe care nu ii pot vedea... Asta daca sunt oameni.
Ma apropii tot mai mult de taisul sabiilor. Se pare ca nu voi mai avea alte amintiri.
Foarte ciudat, simt ca incep sa ma ridic. Curand, imi dau seama ca nu e o impresie. Incep sa ma departez de acele lame teribile. Totusi, ma ridic foarte incet. Cu cat ma apropii de buza prapastiei, cu atat pot sa aud mai bine vocile, chiar deslusesc despre ce vorbesc acele creaturi invizibile.
- Ino, mai multa chakra! Fata asta e acea aliata a lui Sasuke, trebuie sa obtinem informatii despre el cat mai repede cu putinta!
- Stiu... Ma uimeste ca a reusit sa supravietuiasca unei rani atat de mari, raspunde cealalta fiinta.
Ajung de unde am plecat, din locul unde am vazut acel sarpe abominabil. Filmul se rupe si deschid ochii. Totul a fost un vis? In fata mea sunt doua fete cam de varsta mea si un baiat. Pe una dintre ele o cunosc sigur, i-am taiat calea spre Sasuke.
- Asadar, vreti sa stiti mai multe dspre Orochimaru, nu? rad eu, desi nu imi dau seama cum mai am puterea sa o fac.
Cei trei se uita la mine ucigator. Baiatul ma ia in carca. Prefer sa inchid ochii. Nu poate fi adevarat ce traiesc... Este doar un vis in alt vis. Asta vreau sa imi sugerez, cel putin. Peste catva timp, imi fac curaj sa ma ciocnesc de realitate. Ma aflu intr-un dormitor. Blondul ma pune in pat si ma inveleste cu o patura grea. Imi zice ca el si prietenele lui ma vor intreba anumite lucruri despre... nici nu vreau sa ii mai zic numele.

*

A trecut ceva timp de cand am lasat-o pe Karin singura in acea padure. E clar ca pana acum au mancat-o lupii. Eu, Juugo si Suigetsu ne indreptam spre Konoha. Sarim din copac in copac, iar eu am Sharinganul activat. Tovarasii mei (in special Suigetsu) fac o multime de glume, cred ca pe seama fetei pe care am ucis-o. A fost o povara pentru noi, dar nu accept un comportament chiar atat de nerespectuos. Ma intorc spre ei si le spun:
- Mai, va cam intreceti cu gluma. Avem de distrus un sat si de...
Nu mai reusesc sa imi termin ideile. Ma izbesc de ceva si cad. Cred ca ma voi zdrobi de pamant daca nu ma ajuta "prietenii" mei, ceea ce si fac. E de rau. Avem in fata noastra trei uriasi care nu sunt pasnici. In fine, o sa trecem si peste asta, desi i-am fi putut detecta daca era aici si... nu conteaza. "Glumetul" foloseste o tehnica de apa, dar nu reuseste decat sa dea una dintre creaturi un pas inapoi. Juugo se enerveaza si cealalta latura a sa iese la iveala. Imi scot sabia murdara din teaca.
Gigantii lovesc toti deodata si ne este greu sa ne ferim. Fiecare dintre noi este prea orgolios pentru a cere sa luptam asa cum o fac ei. Imi folosesc corpul pentru a crea un Chidori. Inamicii nostri sunt electrocutati, dar nu ii pot pune in genunchi. In schimb, ii ordon lui Suigetsu sa atace. El o face numaidecat, mai ales ca are timp sa se concentreze. Un atac in forta al celuilalt aliat al meu pune jos unul dintre uriasi. Se cutremura intreaga padure si cred ca multe vietati au sfarsit sub greutatea gigantului. Desi nu este ranit foarte grav, adversarul nu se mai poate ridica. Este prea mare.
Ceilalti doi creaza un jutsu de pamant, care ne zguduie. Juugo mai are putin si cade intr-o prapastie pricinuita de atacul monstrilor, dar il salvez in ultimul moment. Poate era mai usor daca era si ea... Nu! N-am nevoie de o plangacioasa!
Suigetsu il loveste pe unul dintre uriasi cu sabia in stomac, apoi creaza un tsunami devastator. Asta se prabuseste peste primul, care isi da duhul.
A mai ramas unul singur. Acesta este cel mai puternic. Are o forta extraordinara.
- Fratilor, haideti sa atacam asa cum au atacat matahalele astea! propun, desi nu imi place sa fac asta.
Folosind strategia asta, il doboram. In buzunar are o hartie mai mare decat mine. Citesc tremurand:

Plan de distrugere al Konohai si al locuitorilor ei

[/align] Intai, il vom distruge pe Uchiha Sasuke, un locuitor al Satului Frunzei, deoarece orice om nascut acolo trebuie sa moara. Cand o sa fie gasit asasinat, o sa ii povestim Lordului Orochimaru ca a fost atacat de mai multi demoni. Inainte sa moara, o sa ii cerem toate detaliile despre Konoha, spunandu-i ca o sa ii crutam viata. Va aducem aceasta scrisoare pentru a afla, Sefule, de ce a murit membrul clanului Uchiha daca este sa il intalnim pe drum. Ai tai mesageri din Satul Pietrei, Golem, Shizuku si Rei. Acest mesaj il vei primi prin Kabuto, complicele nostru.

Deci pana si Kabuto are doua fete... Bine ca n-am aflat ca ar fi Karin cu ei. Desi mai bine nu mi-as mai aminti de ea.

Răspunsuri în acest subiect
Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 27-01-2010, 12:41 AM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 28-01-2010, 09:26 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Miyuki - 28-01-2010, 10:13 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 10-02-2010, 11:38 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Yuki ` - 11-02-2010, 07:41 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Lumiere.Kitty - 13-02-2010, 07:50 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 14-03-2010, 09:25 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Yuki ` - 14-03-2010, 11:16 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 15-03-2010, 11:49 PM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Yuki ` - 16-03-2010, 01:08 AM
RE: Oricine va inflori (SasuKarin) - de Ops! - 17-03-2010, 10:35 PM