Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Higurashi no Naku Koro ni

Am vazut si eu animeul, si acum sunt pe la jumatea celui de-al doilea sezon si nu prea imi gasesc timp sa-l termin.
Pai ce pot sa spun...este intr-adevar cel mai reusit horror vazut de mine pana acum.Nu pot zice ca "m-am speriat", dar actiunea a fost atat de bine gandita, incat m-a captivat mai mult sau mai putin.
La inceput n-am inteles nimic.Era o mare harababura la mine in cap si nu puteam sa inteleg cum de toti erau in viata dupa cateva ep.Dar cand a ajuns la final, toate au inceput sa se lege, dandu-mi si mai mare bataie de cap.Asta din cauza ca incercam sa le pun cap la cap si nu prea imi iesea.Abia la ultima fraza a primului sezon am priceput care-i faza si am ramas cu o impresie destul de buna.Mai ales ca ador animeurile psihologice.
Sezonul doi...pai ce sa spun.Nu prea se ridica la nivelul primului.In primul rand lipsesc cu desavarsire crimele (cel putin in cele 10 ep cate am vazut pan' acum).Acele crime care erau adevarate opere de arta.Atat de bine gandite, atat de bine realizate.Privirea personajelor in acele momente de nebunie...genial.
Ahh mi-am amintit de o faza care m-a afectat...atunci cand Shion (sau era Mion?) trebuia sa-si zmulga unghiile...Arrrr parca m-ar durea pe mine 21.Oricum a fost super faza.
Pacat ca acum actiunea s-a lasat moale rau de tot...Adica tot ce se mai int e sa se chinuie sa remedieze greselile din celelalte dimensiuni.Plictisitor zic eu..
Ca incheiere...hmmm...eu zic ca erte dragut (nu frumos), un anime cam de 8-9 (serios acum, nu merita char 10, dar parerile sunt impartite).
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

Răspunsuri în acest subiect
Higurashi no Naku Koro ni - de Goddess of Cookies - 02-05-2009, 01:48 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Apathy - 17-05-2009, 11:25 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Ops! - 05-11-2009, 11:44 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Lollilay - 29-12-2009, 12:04 AM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de ^ToxicK kiD^ - 29-12-2009, 12:56 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de nolazy - 27-01-2010, 09:49 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Dementhal - 02-05-2010, 08:42 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Shizuka - 05-10-2010, 08:11 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de NecroToXyK - 31-10-2010, 12:03 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de BlackRoseWitch - 15-12-2010, 08:17 PM