Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sometimes love hurts

In clasa adolescentilor era galagie. Profesorul Kai se lasa asteptat. Rozalia statea pe catedra, in timp ce iubitul ei o tinea in brate si o saruta din cand in cand. Roscata statea in banca ei si privea cuplul, destul de nervoasa. Dadea agitata din picior, facandu-l pe argintiu sa zambeasca. Inainte sa isi dechida gura, pe usa si-a facut aparitia profesorul. Avea parul blond si ochii negri. Acesta purta o pereche de pantaloni negri si o bluza albastra.
- In zece minute va vreau pe terenul de antremanent, imbracati cu costumele de lupta. Miscati-va!
Tinerii au oftat si au iesit din clasa, indreptandu-se din nou spre vestiare. In vestiarele fetelor era agitatie. Colegele rozaliei o intrebau diferite intrebari. ’ Sakura cum ai reusit sa il agati pe Sasuke?’, ’ Norocoaso ce nu as da sa fiu in locul tau!’. Sakura a zambit, privindu-si prietenele. S-a imbracat cu o pereche de colanti negri si o fusta roz. S-a imbracat cu un tricou rosu si s-a incaltat cu o pereche de cizme negre. Si-a prins parul intr-o coada. A iesit din incapere, impreuna cu prietenele ei, indreptandu-se spre terenul de antrenament. Baietii stateau unul langa altul, in timp ce profesorul dadea agitat din picior.
- Ati intarziat domnisoarelor! Trebuia sa fiti aici acum 5 minute. Era de asteptat din partea unor fete. Treceti in rand!
Baietii au inceput sa chicoteasca, in timp ce tinerele au trecut in linie. Toate mai putin rozalia. Profesorul s-a apropiat de ea.
- Haruno am spus sa treci in linie in acest moment!
- Nu! Mai intai o sa ne cereti scuze.
- Da? I-auzi! Bine. Imi pare rau ca sunteti niste incompetente. Treci la locul tau daca nu vrei sa o patesti.
Adolescenta si-a dus mainile la spate si a facut niste semne. A zambit usor, apropiindu-se de profesorul ei. Mainile ei au capatat o nuanta rozalie. Si-a strans pumnii, dorind sa il loveasca pe barbat, insa acesta i-a parat lovitura, facand-o pe adolescenta sa ramana uimita. A apucat-o de incheietura si a aruncat-o intr-un copac.
- Simt chakra Haruno. Am stiut de la bun inceput ca voiai sa ma lovesti. Nu o sa reusesti! Eu sunt profesorul, iar tu elevul..
Brusc, barbatul a fost lovit pe la spate si trantit in acelasi copac unde a fost trantita Sakura. Insa ea nu mai era in acel loc. Profesorul s-a ridicat, privind catre elevii lui. Rozalia se afla in locul sau. Pumnii ei erau inconjurati de o culoare albastra.
- Dar acum eu sunt profesorul, iar dumneavoastra elevul. Nu ar trebui sa subestimati o fata. Doar pentru ca sunt barbat asta nu inseamna ca fetele sunt slabe. Cred ca tocmai vam demonstrat contrariul.
Blondul a zambit, disparand. A aparut in spatele elevei lui. Si-a pus o mana in sold si cealalta in jurul gatului fetei.
- Mama ta ar fi mandra de tine. La fel si adevaratul tau tata. A soptit barbatul.
Rozalia a facut ochii mari, ramanand fara cuvinte. Si-a intors capul, aproape mecanic, privindu-l pe blond, care zambea usor. Trupul ei a inceput sa tremura. A cazut in genunchi, strangandu-si corpul in brate. Brunetul s-a apropiat de ea si a luat-o in brate, neintelegand ce se intampla. Hinata si Ino s-au repezit la prietena lor, luand-o de mana. Sasuke s-a ridicat, apropiindu-se de profesorul lui.
- Ce i-ati facut? De ce e asa?
- Eu? Nu i-am facut nimic. Trecul o face sa se comporte asa. Si viitorul o va face. Ai grija de ea Uchiha, pentru ca va avea o viata complicata de acum inainte. Sunteti liberi.
Spunand acestea barbatul a disparut, lasandu-i pe copii nedumeriti. Lacrimile au inceput sa se prelinga pe obrazii rozaliei. Mostenitorul clanului Uchiha a luat-o in brate si a disparut cu ea.
In camera rozaliei era liniste. Aceasta statea pe pat in bratele brunetului. Lacrimile continuau sa se prelinga pe obrajii ei fini. Adolescentul si-a apropiat chipul de cel al fetei si a sarutat-o. Si-a strecurat limba printre buzele ei. Limba lui se juca ce cu cea a fetei. A apropiat-o mai mult de el, lipindu-i trupul de al lui. Rozalia si-a pus mainile dupa gatul baiatului, adancind sarutul. Dupa cateva minute cei doi si-au despartit buzele privindu-se in ochi. Brunetul i-a lins lacrimile iubitei lui, sarutand-o pe obraji.
In incapere si-a facut aparitia blondul, care casca.
- E deja dimineata? Trebuie sa mergem la scoala?
- E dupa-amiaza Naruto. Replica brunetul
- Cee? Cum adica? De ce am dormit atat de mult? Sakura trebuia sa ma trezesti.
Vazand chipul surorii lui, blondul s-a apropiat de aceasta si a luat-o in brate, sarutand-o pe crestet. Adolescenta le-a spus celor doi ceea ce i-a transmis profesorul lor.
- Ticalosul! Nu il asculta Saku. Nu e nimic adevarat din ce a spus.
- Si daca are dreptate Naruto? Tata trebuie sa soseasca in orice clipa. Si cred ca e timpul sa purtam o discutie. Acea discutie pe care a amanat-o de la moartea mamei.
- Sakura! Naruto! Copii! Am venit acasa!
Blondul si rozalia s-au privit si au aprobat din cap. Adolescenta l-a luat pe brunet de mana si a iesit din camera ei, insotita de fratele acesteia. Au coborat in living, unde ii astepta un barbat cu parul roscat si ochii verzi. Barbatul si-a deschis bratele, asteptand ca fiul si fiica lui sa ii sara in brate. Blondul si-a imbratisat fratele, insa rozalia nu reactiona.
- Sakura, scumpo nu vii sa ma imbratisezi?
- Mai intai trebuie sa vorbim. Si nu accept nici o amanare. Vreau sa stiu adevarul. Trebuie sa il stiu.

Răspunsuri în acest subiect
Sometimes love hurts - de Alexi - 15-09-2009, 05:04 PM
RE: Sometimes love hurts - de ellamanu - 19-09-2009, 10:28 AM
RE: Sometimes love hurts - de Eve. - 27-09-2009, 06:00 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 27-09-2009, 07:48 PM
RE: Sometimes love hurts - de Shadow. - 30-09-2009, 08:37 PM
RE: Sometimes love hurts - de Eve. - 10-10-2009, 08:19 AM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 17-10-2009, 07:15 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 27-12-2009, 10:32 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 02-01-2010, 10:57 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 08-01-2010, 07:03 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alisia-chan* - 08-01-2010, 09:41 PM