26-01-2010, 11:48 AM
Porecle să vedem... la liceu mi se zice YoYo da nu ştiu de ce
da unui coleg i-a venit ideea strălucită să îmi spună aşa, dar nici el
nu cred că ştie de ce. Din cauza intelectului lui superior. Apoi Alice îmi spune
Scumpilici , iar Rose mă numeşte şi strigă în acelaşi timp Ly de la Lynnu, sau Lynuşor. Sunny mă strigă Okka - san dont ask -____-"
da nu mă deranjează că îmi spune aşa, chiar îmi place foarte mult.
Hm să mă gândesc...mi se mai spune Mimişor, Miri, Mireluşa and so on. Derivări de la numele meu. Mi se mai spunea într-un timp titirez din cauza înălţimii mele şi Lili într-un timp de la Lilith. Sau Lithi aşa îmi spune Lumi. Câteodată Alice îmi mai spune şi Căpşunica, aşa îmi zicea într-un timp. Mă rog, în afară de colegul meu ţăcănit, prietenii
mei cei mai buni au voie să îmi pună porecle fiindcă ştiu că au o semnificaţie
aparte pentru ei.
da unui coleg i-a venit ideea strălucită să îmi spună aşa, dar nici el
nu cred că ştie de ce. Din cauza intelectului lui superior. Apoi Alice îmi spune
Scumpilici , iar Rose mă numeşte şi strigă în acelaşi timp Ly de la Lynnu, sau Lynuşor. Sunny mă strigă Okka - san dont ask -____-"
da nu mă deranjează că îmi spune aşa, chiar îmi place foarte mult.
Hm să mă gândesc...mi se mai spune Mimişor, Miri, Mireluşa and so on. Derivări de la numele meu. Mi se mai spunea într-un timp titirez din cauza înălţimii mele şi Lili într-un timp de la Lilith. Sau Lithi aşa îmi spune Lumi. Câteodată Alice îmi mai spune şi Căpşunica, aşa îmi zicea într-un timp. Mă rog, în afară de colegul meu ţăcănit, prietenii
mei cei mai buni au voie să îmi pună porecle fiindcă ştiu că au o semnificaţie
aparte pentru ei.
-