24-01-2010, 09:53 PM
tresar si ma fac alba ca varul,ori mai rau ......pana acuma se facea rosie s-a schimbat mult
si nu a facut sex.... ce chestie
nu a mai facut///// nu a mai facut-o
Va da-ti seama ca era sa fiu violata in cel mai urat mod///// eu vroiam detalii dak nu se poate ;;)
ne-am mutat singur ......////// ne-am mutat singur(i)
Era Gaara. Adormise. De ce pe mine?/////// asta mi-a placut rau
se imbarata ///// se imbata
L-am intins pe pat si m-am asezat si eu langa el. /////////// deci a reusit sa il duca
,dar daca ai sa imi dai un pahara de apa////////////,/spatiu/dar daca ai sa imi dai un pahara/r/de apa
Nu,ca nu stau mult,dar daca ai sa imi dai un pahara de apa!imi spuse acesta.I-am dat paharul de apa si acesta l-a baut dintr-o suflare //// aici ar fi trebuit sa scrii de la capat
continurea ///// m-am saturat sa comentez las ca le mai vezi u
nu pot sa ma abtin l aud ofteaza si vreau sa-l imbratisez pe la spate, dar el se ridica si imi spune ca se duce sa-mi faca un ceai pentru a se calma si iesi din camera =))
///// ii face un ceai ei ca sa se simta el bine ... asta e tare
astept urmatorul capitol
apropo o tin cu a mea eu zic totusi daca a marcat-o atat pe sakura faza c violul ar trebui sa povestesti poate bagi intr-un vis de al ei mi se pare destul de captivant
si nu a facut sex.... ce chestie
nu a mai facut///// nu a mai facut-o
Va da-ti seama ca era sa fiu violata in cel mai urat mod///// eu vroiam detalii dak nu se poate ;;)
ne-am mutat singur ......////// ne-am mutat singur(i)
Era Gaara. Adormise. De ce pe mine?/////// asta mi-a placut rau
se imbarata ///// se imbata
L-am intins pe pat si m-am asezat si eu langa el. /////////// deci a reusit sa il duca
,dar daca ai sa imi dai un pahara de apa////////////,/spatiu/dar daca ai sa imi dai un pahara/r/de apa
Nu,ca nu stau mult,dar daca ai sa imi dai un pahara de apa!imi spuse acesta.I-am dat paharul de apa si acesta l-a baut dintr-o suflare //// aici ar fi trebuit sa scrii de la capat
continurea ///// m-am saturat sa comentez las ca le mai vezi u
nu pot sa ma abtin l aud ofteaza si vreau sa-l imbratisez pe la spate, dar el se ridica si imi spune ca se duce sa-mi faca un ceai pentru a se calma si iesi din camera =))
///// ii face un ceai ei ca sa se simta el bine ... asta e tare
astept urmatorul capitol
apropo o tin cu a mea eu zic totusi daca a marcat-o atat pe sakura faza c violul ar trebui sa povestesti poate bagi intr-un vis de al ei mi se pare destul de captivant