24-01-2010, 07:36 PM
Off topic: kazuki nu crezi ca esti cam nesimtita ? Asa un pic ? Termina, ma, cu notele astea, nu-ti place melodia n-ai decat, da` macar da si tu o nota mai mare. Ca cica: " ritmuri proaste ÅŸi o
voce asiatică nepotrivită urechilor mele. ", well miss eu nu suport j-popul, nu comenta daca nu-ti place.
on topic:
Nu-mi place meldoia deloc, are un inceput super tampit. Ca pe vremurile alea de cand mama nu era nascuta si nici bunica si chiar nici strabunicii . Vocea nu stiu a cui ii barbat sau femeie , ii vai de ea melodie :]. Nu stiu catora le place genul acela [ exista un gen pentru aia ? ], dar personal pe mine ma lasa rece, si asa sa fiu si eu 'misto' ii dau un 1, fain frumusel .
Multumesc ca mi-ati ascultat parerea.
Next:
Timbaland feat SoShy & Nelly Furtado - Morning After Dark
:] sper sa va placa si sa nu mai existe 'critici' cu urechi sensibile :3.
.Kvasir poate ai dreptate, insa eu nu am spus ca e atac la persoana, eu am spus ca daca nu-i place macar sa-i dea dracu` un 5. si sa nu faca fiteze d'astea ca ea asculta nu stiu ce muzica foarte 'buna pentru urechi'
voce asiatică nepotrivită urechilor mele. ", well miss eu nu suport j-popul, nu comenta daca nu-ti place.
on topic:
Nu-mi place meldoia deloc, are un inceput super tampit. Ca pe vremurile alea de cand mama nu era nascuta si nici bunica si chiar nici strabunicii . Vocea nu stiu a cui ii barbat sau femeie , ii vai de ea melodie :]. Nu stiu catora le place genul acela [ exista un gen pentru aia ? ], dar personal pe mine ma lasa rece, si asa sa fiu si eu 'misto' ii dau un 1, fain frumusel .
Multumesc ca mi-ati ascultat parerea.
Next:
Timbaland feat SoShy & Nelly Furtado - Morning After Dark
:] sper sa va placa si sa nu mai existe 'critici' cu urechi sensibile :3.
.Kvasir poate ai dreptate, insa eu nu am spus ca e atac la persoana, eu am spus ca daca nu-i place macar sa-i dea dracu` un 5. si sa nu faca fiteze d'astea ca ea asculta nu stiu ce muzica foarte 'buna pentru urechi'
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End