24-01-2010, 09:12 AM
Ah a fost cel mai dificil capitol de pan' acu.Asta pentru ca ma chinuiam sa nu zambesc si nu-mi iesea de niciun fel (tata are o problema cand ma vede razand in fata laptopului).Asa ca m-am muscat de buza ca sa ma abtin si totusi!! Cum sa nu zambesti cand sunt atatea faze mf??? :X
Hai s-o iau cu sfarsitul..A fost prea tare faza cand ea incepuse sa-si imagineze trebuirile alea.Initial am crezut ca e pe bune, dar cand am realizat ca erau numai fanteziile ei, pur si simplu ma umflase rasul :)). Foarte tare ;)
Apoi Silviu...pai ce sa zic..mie imi place ca personaj.Pur si simplu face actiunea mai interesanta. Dar ca specimen de baiat,il urasc.Mi se pare oribil sa dai intr-o fata, dar cu siguranta si-o va lua mult mai rau decat a dat-o.Grrr, ce nesimtit :))
Ufff astept cu nerabdare sa postezi iar :X:X.Si mai repede daca se poate :))
pa pa >:D<
Hai s-o iau cu sfarsitul..A fost prea tare faza cand ea incepuse sa-si imagineze trebuirile alea.Initial am crezut ca e pe bune, dar cand am realizat ca erau numai fanteziile ei, pur si simplu ma umflase rasul :)). Foarte tare ;)
Apoi Silviu...pai ce sa zic..mie imi place ca personaj.Pur si simplu face actiunea mai interesanta. Dar ca specimen de baiat,il urasc.Mi se pare oribil sa dai intr-o fata, dar cu siguranta si-o va lua mult mai rau decat a dat-o.Grrr, ce nesimtit :))
Ufff astept cu nerabdare sa postezi iar :X:X.Si mai repede daca se poate :))
pa pa >:D<
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*