Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trei minute! [+16] [yaoi]

Musa*-am pus pozele si sper sa`ti placa :x.Multumesc frumos pentru com si ma bucur ca iti place ficul! acest com iseamna molt pentru mine si va multumesc si celor care imi cititi ficul.
Astept comurile voastre (dak vreti).Lectura placuta!Toatele cele bune :*

"Capitolul 2"

"Cunostinte"

Am vrut sa protestez,insa cand mi`am deschis gura sa spun ceva...el disparuse.Pacat,cred ca ar fi iesit o prietenie frumoasa...
In fine dupa ce am mai meditat la cele intamplate,am decis ca asi putea totusi sa dau si pe la scoala.Bine,asta pentru ca liceul la care eram inscris avea ore si dupa amiaza.Am luat un taxi micut,galben cu cateva lini negre ce trasau conturul portierei.Aveam sa`mi petrec niste ani buni in liceu dat find faptul ca era primul meu an,in generala nu prea dadeam pe la cursuri,am avut deseori media scazuta la purtare,insa pur si simplu scoala ma deprima nu stiu din ce cauza.Parintii mei erau mai mereu plecati in strainatate cu diferite afaceri,si ca de obicei singura care ma ingrija era sora mea mai mare,Mya.Gandurile imi sunt oprite de catre sofer care ma anunta ca am ajuns la locul cu pricina.
Ies lenes din masina,intrand pe poarta liceului."Darck of night"ce nume deprimant! Doamne unde dracu am nimerit?ma intreb eu dandu`mi o palma peste frunte.In curtea liceului nu era nimeni,totul parea atat de pustiu,cateva frunzulite uscate de bataia puternica a soarelui,mai fasiau din cand in cand,spargand acea liniste insuportabila.
Pasesc treptat pe aleea ce ducea catre intrare,cu o vaga impresie ca sunt urmarit,simteam cum intreg trupul imi tremura,si vruiam sa o iau la fuga catre intrare,insa nu puteam pur si simplu picioarele imi erau parca impietrite in acel asfalt fierbinte.In momentul in care simt doua brate incolacindu`se in jurul taliei mele,scot un tipat puternic,dar ne auzit de nimeni,apoi o lovitura zdravana dupa cap ma face sa lesin.
Imi simt pleoapele atat de grele,si abea abea daca le pot deschide.Ciudat ultimul lucru pe care mi`l amintesc este ca am fost lovit de cineva,dar atunci de ce ma aflu intr`un birou?!Ma ridic incetisor in capul oaselor,privind atent persoana ce se uita parca pierduta peste niste dosare,exagerat de groase.In ciuda tineretii lui,le citea insa,fara lene,fara somnolenta,fara "cap in poala",cu barbia proiectata inafara.L`am privit pret de cateva minute,si mi`am amintit, era acel baiat din parc,dar cum?si ce cauta el aici?Nu aveam cum sa stiu raspunsul acestor intrebari daca nu il intrebam,logic imi spun incercand sa`mi gasesc cuvintele potrivite.Buzele mele se deschid sa spuna ceva insa,ochii mei mai ageri il observa pe necunoscut cum isi rezema capul palid in manuta uscata cu degete prelungi.Atitudinea lui avea ceva special,ceva ce imi facea inima sa tresara la fiecare miscare.
-Imm..ce cuti aici?-il intreb eu intr`un sfarsit ferindu`mi privirea de a lui
Aud un micut fosnet,si in urmatoarea clipa imi simt pielea atinsa de o palma delicata.Vreau sa i`o indepartez,dar ceea ce simt e mult prea puternic fara de ceea ce trebuie sa fac.Parul lui albastru ce avea un miros placut de levantica imi mangaia umarul pe jumatate gol,iar respiratia lui fierbinte imi trimitea mii de fiori prin tot corpul.
-Sa vedem.Graieste el pe un ton foarte senzual.Asta e scoala mea deoarece eu sunt directorul,asa ca am tot dreptul sa stau in acest birou.Si tu vei face ce spun eu altfel nu vei ma trece anul.Ne`am inteles?-ultimele fraze le`a accentuat intr`un mod destul de patetic.Daca inainte imi placea cat de cat,acum ma dezgusta total.Nu stiu ce crede baiatul asta.Insa ma catalogat din prima "o curva"si asta nu imi place,am mai avut relati cu baieti inca de la varsta de treisprezece ani si niciunul nu a indraznit sa`mi vorbeasca asa.Ma rotesc in asa fel incat sa fiu in picioare si el sa ramana pe canapea,apoi foarte linistit decid ca este momentul sa`i arat cine sunt cu adevarat.
-Te`as putea da la corupere de minori-ii spun eu cu sebinteles
Ma priveste putin mirat,apoi isi trece degajat mana prin par,razand in coltul gurii.Se ridica de pe materialul delicat,apropiandu`se ametitor de trupul meu.Nu mai apuc sa dau in spate caci la contactul cu buzele lui fierbinti ma pierd.Isi strecuara fara probleme lima in gura mea ne lasanud`mi alternative sa intrerup sarutul.Buzele noastre se intalnesc desul de des oferindu`ne placerea de a simti dulceata fiecaruia.
Dupa trei minute de dezmat al buzelor noastre,el se indeparteaza putin de mine,privindu`ma adanc in ochi.Aveam un sentiment ciudata ca vruia sa`mi spuna ceva dar din nu stiu ce motiv nu o putea face.Usa se deschide si in tocul ei isi face aparitia sora`mea cu un zambet urias pe chip.Ma saruta dulce pe obraz,poi il imbratisaza pe director sarutandu`l scurt pe buze.Nu se poate,cum a putut sa faca asa ceva stiind ca eu sunt fratele ei?Simteam cum lacrimile vor sa picure din ochii mei,insa trebuia sa ma abtin.Nu pentru javra asta ci pentru sora mea.Ma simteam tradat,folosit de un necunoscut si pe deasupra daca a fost instare sa ma sarute pe mine "cumnatul lui! Cine stie cu cate sau cati nu o mai insala pe Mya.Gandurile si nervozitatea imi sunt oprite de catre sora`mea care probabil vrea sa ne faca cunostinta.
-Iubitule,el este Sunao fratele meu-spene ea calma ca de obicei
-Iar Sunao el este Yuji,iubitul meu de aproximativ doua luni,l`am cunoscut pe net-mai adauga razand
Daca inainte eram nervos acum sunt confuz,in fine deja incepusem sa ma satur de toata povestea asta,asa ca cel mai bine ar fi sa ma duc acasa.
Pur si simplu am iesit afara din incapere ignorand strigatele surorii mele,stiu ca ea nu avea nici o vina si ca nu trebuia sa o ignor asa dar nu mai eram instare sa stau prin preajma lui.Acel sarut imi oferise o comoditate pe care nu asi putea`o descrie in cuvinte,buzele lui mi`au ramas si acum imprimate pe piele.Doamne ajutama sa rezit tentatiei de al mai saruta o data.Nu ii pot face rau Myei,nu asi suporta sa o vad suferind....

In incaperea aproape obscura din biroul lui Yuji domea o liniste densa.In timp ce tanarul statea rezemat de fereastra aburita din cauza ploii domoale de vara,Mya rontaia incontinuu un pix,probabil din lipsa de ocupatie.Dupa cateva minute de tacere asidua,Yuji isi intoarce privirea catre iubita lui schitand un zambet demonic.Cu pasi marunti dar siguri se apropie de ea punandu`si picioarele deo parte si de alta a taliei fetei,apoi ii cuprinde buzele intr`un sarut salbatic,in care limba si saliva jucau un rol imprtant.Degetele lui pricepute ii desfac cu viteza luninii nasturii camasi fetei,lasand la iveala niste sani voluptosi,pe care ii mangaie apoi isi trece limba peste sfarcurile deja intarite ale fetei facand`o sa geama neincetat.In timp ce suge cu sete sfarcul fetei,isi trece palma pe piciorul ei ajungand la zona sensibila pe care o mangaie senzual.Mya ne mai putand rezista excitarii,trage de slitul pantalonilor iubitului ei,infigandu`se in barbatia tanarului.Miscarile de dute vino era din ce in ce mai rapide iar gemetele de placere spargeau cu totul linistea de mai devreme.
Desi se parea ca Yuji se bucura cu totul de acest moment in inima lui se ducea o lupta pe care nici macar el nu o intelegea..."De ce buzele ei sunt atat de amare fata de ale fratelui ei?de ce?"se tot intreba in intimitatea gandurilor......

http://quizilla.teennick.com/user_images...0_full.gif
-Sunao
http://img526.imageshack.us/img526/5162/...5.png-Yuji

http://www.uvouch.com/userphoto/anime_girl236.jpg-Mya
http://static3.animepaper.net/upload/thu...68.jpg-Roy el va aparea curand :p
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 

DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

Răspunsuri în acest subiect
Trei minute! [+16] [yaoi] - de Aliss_anime - 20-01-2010, 10:49 AM
RE: Trei minute! [romantic yaoi +16] - de Serqet - 20-01-2010, 11:11 PM
RE: Trei minute! [romantic yaoi +16] - de Aliss_anime - 23-01-2010, 05:55 PM
RE: Trei minute! [romantic yaoi +16] - de Serqet - 05-02-2010, 05:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli. Natsuru 5 3.893 10-02-2013, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Natsuru
  Dragostea eterna dureaza trei luni crazy little red 33 22.222 22-09-2012, 10:44 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Trei luni în Italia Ayu.Lore 3 2.723 06-11-2011, 06:51 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  O echipa,trei fete Yoko-sama 13 7.112 10-12-2010, 10:45 AM
Ultimul răspuns: Yoko-sama

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)