Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kikyo vs. Kagome

nush de ce unii o urasc atat de mult pe kykio. saraca fata a suferit enorm din cauza dragostei ei pentru inuyasha. in primul rand, cand a incercat sal omoare a fost k naraku a pus 'strambe' intre cei doi. (k sa fie un limbaj mai modern). si evident, poate inca mai simte ceva pentru el, iar atunci cand il vede alaturi de kagome simte oleca de gelozie (cine nu ar simti la fel? ). kagome...la ea nu inteleg de ce unii o vad ca "cea mai de treaba fata". in primul rand...este foarte evident k are sentimente pentru inu, dar oare de ce nu spune nimic? sau macar sa dea ceva indicii....asta e....oricum e mai dragutza 'dragostea copilareasca' si da...ea a suferit cand la vazut pe inu cu kikio si o inteleg....mai ales ca trebuie sa accepte k (virgula) kykio face parte din trecutul lui inu....shi ink ii bantuie prezentul.
mie imi plac ambele personaje, poate putin mai mult de kagome....asta in timpul cand e linishtita, sau se afla intro stare melancolica deoarece pare mai maturi decat atunci cand sare cu gura pe inuyasha din orice prostie.

Răspunsuri în acest subiect
Kikyo vs. Kagome - de Iris - 04-07-2007, 01:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  eu cred ca seaman cu kagome din ynyuasa crynuta 1 2.414 10-07-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Yaoi Queen
  Cine e Kagome? Mikomi_Aikou 1 3.473 09-01-2008, 09:34 PM
Ultimul răspuns: kana-chan

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)