22-01-2010, 10:22 PM
Nyuu! Saracutul de Dan! Ia lasa-ma pe mine sa te consolez ;;)
*cough* ahem.
Okay, imi place Dan. Mult. :)) In primul rand din cauza numelui, e atat de dragut. Si in al doilea rand pentru ca mi se pare tipul de baiat care iubeste o fata in secret si nu i-o spune, ci incearca s-o faca pe ea sa observe asta. Cred ca asta face si cu Mira, sau cel putin asa vreau eu sa cred. Yume, sper sa am dreptate :-w sa nu-mi dai sperante cu tipul asta degeaba :))
Si ca sa te citez sweetie:
Sper doar ca Mira sa realizeze potentialul lui Dan :)) Si imi pare rau ca i-a taiat asa craca =))
Si, am eu impresia sau Mira has a killer body? :>
besc.:*
*cough* ahem.
Okay, imi place Dan. Mult. :)) In primul rand din cauza numelui, e atat de dragut. Si in al doilea rand pentru ca mi se pare tipul de baiat care iubeste o fata in secret si nu i-o spune, ci incearca s-o faca pe ea sa observe asta. Cred ca asta face si cu Mira, sau cel putin asa vreau eu sa cred. Yume, sper sa am dreptate :-w sa nu-mi dai sperante cu tipul asta degeaba :))
Si ca sa te citez sweetie:
(22-01-2010, 09:20 PM)Teh A scris: Cât despre Silviu. E doar Silviu :)) .Point there, brusc tipul asta m-a lasat rece si l-am ochit pe Dan. Hmm, dar nu stiu de ce. Nici nu cred ca mai conteaza xD
Sper doar ca Mira sa realizeze potentialul lui Dan :)) Si imi pare rau ca i-a taiat asa craca =))
Si, am eu impresia sau Mira has a killer body? :>
besc.:*
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.