Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Every girl needs her own Prince - Charming

Salut!:D

well... stiu ca n-am mai lasat nici un replay (lenea e de vina:">), dar acum am revenit cu forte proaspete..:>
deci... descrierea: hmm, hmm am o problema cu asta, vreau ceva mai in detaliu in special a sentimentelor; adica daca ar fii sa fac o comparatie intre primele capitole si ultimele (postate) parca lipseste din ce in ce mai mult, avand in vedere ca si acum se intampla tot felul de lucruri ce zbuciuma personajele - sentimente puternice, situatii in care se simt intr-un fel sau altul afectati; dialogul: nu am nimic de obiectat este unde trebuie sa fie si are replici bine alese; iar actiunea cum vi s-a mai spus, cam grabita :|, profitati de descriere, "lalaiti-o" putin sa spun asa :D
poate e de vina si faptul ca sunt prea obosita, dar nu prea am inteles partea asta :-?
Citat:Aiko mă aştepta în hol, uitându-se la podea, evitându-mi privirea. Fierbeam de mânie. Numai din cauza ei eu plecam. Probabil că nu m-a suportat încă de când am venit. Şoferul cobora de la etaj, cu trollerele mele în urmă. Bruneta se aproprie de mine şi mă îmbrăţişă, zicându-mi cu o voce sinceră:
- Îmi pare rău, e numai vina mea!
Am dat din cap în sens negativ, apoi mi-am luat la revedere de la ea. Probabil îmi va lipsi.

- adica ce are cu biata fata :)) ce vina avea ea?! sau doar era prea nervoasa si incerca sa gaseasca un vinovat..:-/?

altceva... pot sa spun ca mi-a placut rasturnarea de situatie ar fii devenit prea monoton daca deja lucrurile erau "roz", cel putin din punctul meu de vedere; acest lucru ma face sa ma intreb ce va face Alice cand il va vedea pe fostul ei prieten la care a tinut enorm si cum va ramane cu Shu?

nextu' cat mai repede posibil!:D succes in continuare^^
kissuuu&byeee
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

Răspunsuri în acest subiect
RE: Every girl needs her own Prince - Charming [by Nya & Mels] - de Minnie - 20-01-2010, 12:27 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)