Bogdan, cu tot respectul ce ti-l port tie si tuturor de pe forum tin sa-ti zic ca te contrazici in propriile argumente si pareri.
Ai spus si tu clar ca cele mai multe portaluri din Romania au acest nou "sistem", adica au mai multe teme iar utilizatorul isi poate alege preferata. Tot tu ai zis insa si urmatoarele:
Te-ai mai contrazis in cateva lucruri. Da, ai dreptate, tu te ocupi de partea tehnica dar nu din cauza noastra. Tu ai ales scripturile, tu esti singurul care sti sa lucrezi cu mybb... deci e clar ca tu trebuie sa faci asta.
Nu am zis ca nu vrem mai multe teme din cauza timpului irosit pentru modificare lor. Pe pagina anterioara am spus mai multe lucruri despre care nu ai comentat deloc.
Deja am impresia ca vrei sa ne jignesti sau ceva de genul asta cand spui
Ai spus si tu clar ca cele mai multe portaluri din Romania au acest nou "sistem", adica au mai multe teme iar utilizatorul isi poate alege preferata. Tot tu ai zis insa si urmatoarele:
Citat:Si daca nu luam ochii cu imaginea si cu optiunile, atunci cu ce sa impresionam? Cu un forum nou aparut? Care ar fi diferenta intre un forum mic facut pe myforum sa zicem si animezup? Ca al nostru e .com si ala e .myforum.ro?daca aceatsa optiune este deja pe toate portalurile e clar ca dapomana o integram si noi. Deci chiar tu ai spus ca trebuie sa facem si sa pun ce nu au celelalte portaluri anime din Romania dar in acelasi timp tot tu spui sa copiem exact cateva portaluri din Romania.
Forumul e la inceput, nu poti sa atragi membri prin forum si continutul sau inca. Ii atragi aducand ceva nou pe langa alte lucruri care sunt deja alte site-uri.
Te-ai mai contrazis in cateva lucruri. Da, ai dreptate, tu te ocupi de partea tehnica dar nu din cauza noastra. Tu ai ales scripturile, tu esti singurul care sti sa lucrezi cu mybb... deci e clar ca tu trebuie sa faci asta.
Nu am zis ca nu vrem mai multe teme din cauza timpului irosit pentru modificare lor. Pe pagina anterioara am spus mai multe lucruri despre care nu ai comentat deloc.
Deja am impresia ca vrei sa ne jignesti sau ceva de genul asta cand spui
Citat:Intrebarea este: vreti mai multe teme?Acelasi lucru mi-ai spus si mie, iar acum lui Kyo, stim si noi sa citim...
Ura e cea mai mare sursa de energie dintr-o fiinta omeneasca.