Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers]

Multumim de comm-uri fetelor^^ Scuzati intarzierea, capitolul e scris de Angelique.
Speram sa va placa!

Capitolul 5 – „I couldn't live without Bill. We do everything together, we tell each other everything, we are inseparable.”

Mi s-a spus că viaţa e trecătoare... Oare chiar aşa e? Probabil, căci atunci când trupul se stinge în bătaia ploii, tu, suflet rătăcit, nu mai poţi continua drumul. Atunci când natura umană spune stop, tu trebuie să te opreşti. Atunci când omul nu mai poate merge înainte, trebuie să se întoarcă. Dacă acum am începe o nouă viaţă, m-ai putea ierta? Ai vedea dincolo de aparenţe şi ai tinde spre înaltul cerului?
Bill, iartă-mi egoismul şi posesivitatea, dar eu nu te pot lăsa să pleci....
Acum, în mijlocul acestei dispute, încerc să îmi amintesc tot ce e frumos legat de fratele meu. Ochii lui căprui mă pătrund de fiecare dată când ajung la hotel târziu şi mă întreabă unde am fost. Nu e nevoie de cuvinte pentru a ne înţelege. Prin simpla lui privire îmi dă de înţeles că nu e tocmai bine ceea ce fac.
Nu i-am ignorat mereu sfaturile, dar de cele mai multe ori nu stăteam să ascult predica cu „De ce nu e acceptabil să faci sex în timpul programului”. La urma urmei, atâta timp cât aveam un prezervativ întotdeauna cu mine, totul era sigur. Existau şi dăţi când mă luam la certă cu el, iar atunci înţelegea că fata cu care mi-am tras-o era foarte specială, aşa că se dădea bătut, cu un zâmbet pe faţă.
Între noi a existat dintotdeauna un fel de concurenţă. Dacă pe plan fizic, eu eram de departe câştigătorul, pe plan emoţional, Bill era cel mai echilibrat, chiar dacă câteodată se simţea singur. Trebuie să recunosc că era o plăcere să îl asculţi pe Bill vorbind de o fată. Tot timpul, când descria o persoană de sex opus, punea accentul pe chip, pe mâini şi pe comportament. Eu nu am fost niciodată înstare să prezint o fată fără să folosesc jargonul caracteristic unui băiat prost crescut.
Ceea ce ne leagă pe noi sunt secretele. Dacă nu ar fi fratele meu, aş muri cu atâtea taine ascunse în suflet. Aşa, noi ne spunem tot unul altuia. Bill ştie de prima mea partidă, de primul meu sărut franţuzesc, ba chiar şi de prima dată când am clacat în timp ce făceam dragoste. Totuşi, cel mai de preţ secret al nostru este că, mai demult, din curioziate, ne-am sărutat. Nu cred că împlinisem încă opt ani, deci nu ştiam noi prea multe, dar a părut atât de greşit, încât am jurat să nu mai spunem la nimeni.
Există, de altfel, şi lucruri pe care le urăsc la el. E stresant ca cineva să-ţi spună că te potriveşti cu propriul tău frate, dar am ajuns să păţesc asta destul de des. Urăsc că Bill e exact opusul meu.
Nu am auzit pe nimeni bătnd în uşă, dar bucata de lemn ce delimita camera mea şi a fratelui meu de hol a fost izbită de perete. De partea calaltă era chiar Bill. Era ud leoarcă şi ochii lui, aproape roşii, sclipeau în lumina uniformă a neonului. Nu am apucat să zic nimic, căci el m-a luat în braţe. Atunci am remarcat că nu aveam ce spune; ştia.
Pentru prima dată de când sunt pe această lume, am avut una dintre cele mai ciudate viziuni. O clipă am văzut în faţa ochilor cum mândria fratelui meu se fracă de a mea. Am cercatat mai bine poziţia de îndată ce am revenit la normal şi am observat cu uimira că era chiar aşa.
Înainte să pot scoate o vorbă, sau chiar să gândesc, nişte mâini invizibile mi-au împins trupul mai aproape de cel al lui Bill, astfel că acum îi simţeam sfârcurile întărite prin bluza udă.
- Nu vreau, Tom! A fost tot ceea ce mi-a putut şopti, înainte ca ochii să i se închidă.
L-am aşezat gentil pe suprafaţa patului şi i-am privit pentru câteva secunde pleoapele. Genele lui tremurau, iar buzele sale vineţii aveau disperată nevoie de căldură. Gândul că Bill ar putea să treacă de partea cealaltă a limitei dintre viaţă şi moarte m-a înspăimântat, aşadar, m-am decis să îl încălzesc. Fără să-mi dau seama, mi-am unit gura cu a lui. Într-adevăr, buzele îi erau imposibil de reci, cam ca cele ale unei persoane moarte.
Când am realizat cât de greşit şi de idiot eram, m-am retras repede şi i-am privit ochii. Pleoapele i se mişcau, iar în câteva secunde i-am putut vedea pupilele care mă priveau cu interes. Am plecat capul, aşteptând să-mi spună cât de prost am fost. Contrar a ceea ce credeam eu despre situaţia în care ne aflam, el a exclamat, cu vocea tremurândă:
- Mai vreau odată!
I'm Kira.

Răspunsuri în acest subiect
RE: My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] - de I hate maths. - 17-01-2010, 12:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Made in Hell Andrei. 13 7.375 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  Soul mates [twincest] Kiufu^^ 2 3.182 10-04-2011, 10:19 PM
Ultimul răspuns: ..Chris.
  Nightmare of my life Sho-Yo 8 5.768 04-04-2011, 08:35 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Nightmare Akie 1 2.423 23-08-2010, 04:00 PM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Inca o sansa! [Tokio Hotel: Twincest +16.. +18] BlackBunny 5 7.687 07-07-2010, 01:38 PM
Ultimul răspuns: BlackBunny
  Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren ellamanu 18 17.383 19-03-2010, 08:03 PM
Ultimul răspuns: Lya
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.814 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  A dream or a nightmare ? ~~YuRa~~ 4 3.787 17-06-2009, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 8.521 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories
  Nightmare nemo-chii 13 7.668 08-02-2009, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Apathy

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)