17-01-2010, 12:22 AM
Well chiar ma gandesc de unde va tot vin atatea idei ^^ . Am citit fiecare capitol , desi nu am comentat pana acum si mi-a placut enorm ficul , mai ales ca tema pe care ati ales-o e absolut mirifica ( I like vampires *dreaming* ) si cat de cat originala . Crystal e o fata .. curajoasa , imi place personalitatea ei . Cat despre Jack , he's so cute when he's ... cute ? Abia astept sa vad cu evolueaza relatia sa cu Crystal .
Raportandu-ma la ultimul capitol , tipul ala chiar nu stia cu cine se pune ^^' . Deasemenea , prologul mi s-a parut foarte interesant si titlul e chiar inspirat .
Am observat doar o mica greseala in penultimul capitol : "eera" - era , but nu e cine stie ce , oricine mai greseste .
Cam atat , astept cu nerabdare nextul si va asigur ca nu ne plictisiti :)) ! >:D<
Raportandu-ma la ultimul capitol , tipul ala chiar nu stia cu cine se pune ^^' . Deasemenea , prologul mi s-a parut foarte interesant si titlul e chiar inspirat .
Am observat doar o mica greseala in penultimul capitol : "eera" - era , but nu e cine stie ce , oricine mai greseste .
Cam atat , astept cu nerabdare nextul si va asigur ca nu ne plictisiti :)) ! >:D<