17-01-2010, 12:14 AM
Pot sa stiu si eu cand Dumnezeu o sa pui continuarea?:D
A da...imi cer scuze scumpa k nu am citit mai devreme dar nu ca ar fi vina mea( :-w, oare a cui e? hm?)
Doamne cat imi place fata asta e superba:DImi place cum gandeste si ma bucur ca maica'sa a lasat-o sa locuiasca singura,cred ca e un vis( cel putin pt mn)Mintea mea bolnava deja proceseaza si proceseaza si navigheatza in continuare dar cel mai important se intreaba in legatura cu acest Silviu?:-" vreau sa aflu mai multe despre el si te rog eu mult sa te grabesti cu capitolul urmator.
Bye bye, kissu:*
A da...imi cer scuze scumpa k nu am citit mai devreme dar nu ca ar fi vina mea( :-w, oare a cui e? hm?)
Doamne cat imi place fata asta e superba:DImi place cum gandeste si ma bucur ca maica'sa a lasat-o sa locuiasca singura,cred ca e un vis( cel putin pt mn)Mintea mea bolnava deja proceseaza si proceseaza si navigheatza in continuare dar cel mai important se intreaba in legatura cu acest Silviu?:-" vreau sa aflu mai multe despre el si te rog eu mult sa te grabesti cu capitolul urmator.
Bye bye, kissu:*
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria