16-01-2010, 11:08 PM
Chiar daca nu am eu o legatura mai speciala cu tine, nici una mai putin speciala mi-am zis sa-ti citesc fic-ul.
E interesanta ideea, intr-adevar, cu un subiect foarte logic. Hmm, nu sunt genul care ...nu stiu... sa citesc din biblie sau sa merg in fiecare duminica la biserica sau sa meditez uneori la viata incercat sa-mi raspund la intrebari stupide cum ar fi " de ce ne-a creat Dumnezeu, ce scop avem noi sau cine este cu adevarat Dumnezeu. Cat voi trai?"..intelegi tu, dar fic-ul tau a fost ceva care inveti treptat din viata. Adica nu ai spus ceva care sa se deosebeasca sau sa imbunatateasca cunostintele noastre despre Dumnezeu. Ce ai spus acolo sunt lucruri pe care noi le stim deja, dar chiar si asa, a fost interesant sa citesc.
Ai avut cateva greseli si mai multe cuvinte care nu le-ai pus diacritice, iata-le:
luptator - luptător
trăisca - trăiască
adevaratul - adevăratul
totodata - totodată
încercari - încercări
orcine - oricine
întrebari - întrebări
câteodata - câteodată
intreb - întreb
toata - toată
indeparteaza - îndepărtează
întorcandu-i - întorcându-i
işi - îşi ( l-am vazut de mai multe ori :) )
ÃŽntodeauna - ÃŽntotdeauna
defapt - de fapt
pâna - până
intoarce - întoarce
consecinte - consecinţe
infrâna - înfrâna
ceilalti - ceilalţi
conditie - condiţie
Cam atat am vazut. Cat despre fic, e interesant asa cum am mai spus. E bine ca nu e previzibil, adica chiar nu stiu ce se va intampla in urmatorul capitol, sau asta e one shot? in fine...
Bafta si spor la scris.
E interesanta ideea, intr-adevar, cu un subiect foarte logic. Hmm, nu sunt genul care ...nu stiu... sa citesc din biblie sau sa merg in fiecare duminica la biserica sau sa meditez uneori la viata incercat sa-mi raspund la intrebari stupide cum ar fi " de ce ne-a creat Dumnezeu, ce scop avem noi sau cine este cu adevarat Dumnezeu. Cat voi trai?"..intelegi tu, dar fic-ul tau a fost ceva care inveti treptat din viata. Adica nu ai spus ceva care sa se deosebeasca sau sa imbunatateasca cunostintele noastre despre Dumnezeu. Ce ai spus acolo sunt lucruri pe care noi le stim deja, dar chiar si asa, a fost interesant sa citesc.
Ai avut cateva greseli si mai multe cuvinte care nu le-ai pus diacritice, iata-le:
luptator - luptător
trăisca - trăiască
adevaratul - adevăratul
totodata - totodată
încercari - încercări
orcine - oricine
întrebari - întrebări
câteodata - câteodată
intreb - întreb
toata - toată
indeparteaza - îndepărtează
întorcandu-i - întorcându-i
işi - îşi ( l-am vazut de mai multe ori :) )
ÃŽntodeauna - ÃŽntotdeauna
defapt - de fapt
pâna - până
intoarce - întoarce
consecinte - consecinţe
infrâna - înfrâna
ceilalti - ceilalţi
conditie - condiţie
Cam atat am vazut. Cat despre fic, e interesant asa cum am mai spus. E bine ca nu e previzibil, adica chiar nu stiu ce se va intampla in urmatorul capitol, sau asta e one shot? in fine...
Bafta si spor la scris.