15-01-2010, 04:39 PM
În general, drogurile au fost concepute pentru a fi folosite in medicină, în medicamente într-o cantitate destul de mică în scopuri binefăcătoare, însă imediat ce acestea se administrează nechibzuit, acest lucru duce la dependenţă. Celulele noastre doresc aşa mai departe substanţă....ei bine faza cu drogurile nu se întâmplă la noi în oraş, cel puţin aşa se pare. Nu mă droghez, nici nu o voi face, căci sunt conştientă de nefastele abateri ce vor aparea asupra mea, pot spune că nici nu fumez sau beau alcool.Chestiile astea, adică drogurile sunt concepute pentru perspoanele care vor să facă mai rapid bani, vânzându-le tuturor celor care le se pare foarte cool să încerce şi ei câte ceva. Dacă nu eşti conştient de ce poate aduce aceste substanţe mai bine nu încerci. Sunt lucruri pe care lumea, sau mă rog tinerii din ziua de azi nu le cunosc despre droguri, de exemplu lor li se pare la modă sau unora li se pare că este mişto să te injectezi aşa doar să demonstrezi că ce ? Că eşti bun ? Nu cred. Faptul că nu ştii ce lucruri nefaste poate aduce substanţa respectivă denotă cât de bine îţi merge capul.
Aici depinde şi de educaţie. Adică....cum părinţii îşi ţin în frâu copii şi cum îii educă de mici pentru a fi conştienţi că drogul nu este orice substanţă. dacă parinţii şi familia ar fi indeajuns de conştienă că fiul sau fiica lor în curând va fi la vârsta alegerilor, nu l-ar mai lăsa să punăp mâna pe droguri. Mediul în care creşti mai este un factor care duce la consumarea de droguri, familia, prietenii, mediul, conştiinţa cât şi alţi factori care mai apar rareori, chiar şi teribilismul poate fi un factor care duce la luarea de droguri.
Aici depinde şi de educaţie. Adică....cum părinţii îşi ţin în frâu copii şi cum îii educă de mici pentru a fi conştienţi că drogul nu este orice substanţă. dacă parinţii şi familia ar fi indeajuns de conştienă că fiul sau fiica lor în curând va fi la vârsta alegerilor, nu l-ar mai lăsa să punăp mâna pe droguri. Mediul în care creşti mai este un factor care duce la consumarea de droguri, familia, prietenii, mediul, conştiinţa cât şi alţi factori care mai apar rareori, chiar şi teribilismul poate fi un factor care duce la luarea de droguri.
-