12-01-2010, 08:31 AM
Am vazut animeul acesta hm ... in vara, cred. Nu e asa mult. Oricum, a fost un anime genial. Mi-a placut ideea lui Lelouch, si pe el l-am adorat psihic si fizic. Un copil destul de interesant, totusi a patit ca si Light. Obsedat de putere, aceea putere l-o dus la pierzanie. Pacat de el. Povestea e superba, mi-au placut foarte, foarte, foarte mult personajele. C.C e alt personaj care m-a incantat si Kalen mi-a placut, ducea o viata dubla. In al doilea sezon parca, am ras de nu am mai putut cand am vazut-o imbracata in iepure. en fin, animeul asta merita vazut ^.^ si-l recomand tuturor celor care nu l-au vazut :].
@Kurinkita: am vazut ca ai zis ca nu ar avea rost, insa daca povestea ar fi putin mai diferita ? Nu stiu eu, in viitor, si sa fie alte personaje. :] [ un copil de a lui Lulu ), mda visez ] En fin, mie mi s-ar parea interesant ^^ si sa aiba C.C o noua 'victima '
@Kurinkita: am vazut ca ai zis ca nu ar avea rost, insa daca povestea ar fi putin mai diferita ? Nu stiu eu, in viitor, si sa fie alte personaje. :] [ un copil de a lui Lulu ), mda visez ] En fin, mie mi s-ar parea interesant ^^ si sa aiba C.C o noua 'victima '
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End