08-01-2010, 06:22 PM
Hello! Sincer nu prea îmi place. Ai foarte multe greşeli! Şi să nu`mi spui tot prostia cu wordu` că şi eu scriu tot în el dar corectez şi în plus greşelile de ortografie nu le face wordu`. Descrierea ta este mediocră. Nu ştii să descri sentimente. Toată descrierea ta e: "păr roz, voce fină, haină purpurie" [am dat exemple din capul meu ^^]. Naraţiunea este ok, să zicem. Grăbeşti acţiunea în unele locuri. Dialogul este sec. Have care, please. Ideea este veche, o găseşti peste tot. Totuşi, poate vei face ceva original... I hope so. Sper că următorul capitol va fi mai bun. ^^
off - topic: Acum hai să te întreb ceva. Cât de proşti crezi că suntem? :| Aici ai zis că ai 15 ani, da? În altă parte ai spus că ai 12. În poza de la "Pozele Userilor", nu eşti tu. Este o poză luată de pe net. Dacă vrei să fi văzută bine pe zup, încetează să mai minţi, ok? :]
Hugs from Nya.
off - topic: Acum hai să te întreb ceva. Cât de proşti crezi că suntem? :| Aici ai zis că ai 15 ani, da? În altă parte ai spus că ai 12. În poza de la "Pozele Userilor", nu eşti tu. Este o poză luată de pe net. Dacă vrei să fi văzută bine pe zup, încetează să mai minţi, ok? :]
Hugs from Nya.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.