Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alergand pe corzile chitarii

Bunaa!:D

pentru inceput as vrea sa spun ca ai un titlu foarte inspirat care mi-a atras atentia si promite multe, sper sa nu ma insel, iar cat despre idee la general este foarte interesanta si chiar o tenta spre originalitate ^^
well... la partea descriptiva stai destul de bine mai ales ceea ce priveste partea sentimentala, dar si fizic vorbind, cu toate astea ar mai trebuie lucrat; ai pasaje in care nu esti destul de explicita si efectiv nu prea inteleg ce citesc, dezvolta mai mult astfel vei reusi sa faci si capitolele ceva mai lungi ;;); dialogul...sincer.. in mare parte nu prea sunt multumita, cu alte cuvinte se poate mai bine : - ); iar actiunea... ai cam grabit-o, nu stiu ar trebui sa iei lucrurile pe rand, ceva mai "lent"...lalaiete, profita de nelipsita descriere ..
Citat:Atunci am simtit ca picioarele mi se inmoaie, si ca Ingerasii canta la harpa, si fluturii imi joaca prin stomac. "Dezinsectia, am mancat fluturii!" mi-am zis, incercand sa alung sentimentul divin din capul meu. Vocea lui era ca o melodie cantata de mine, nu pot descrie cum...
- deci partea asta a fost super sweet:X, dar in acelasi timp si putin comica; abia astept sa vad ce se va intampla mai departe intre Didy si KS :>

altceva... aa fii atenta cand recitesti capitolele la greselile de tastare, am gasit cam multe pe parcusul celor 3 capitole :-? si am mai observat ca ai mania virgulelor si si-urilor O.o... fa ceva si mai lasa p'acasa din ele ca nu ai nevoie de atatea :P

astept nextul! spor la scris si inspiratie din belsug>:D<
:bye:
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

Răspunsuri în acest subiect
Alergand pe corzile chitarii - de Strawberry*Lipstick* - 01-01-2010, 03:20 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de Verrine - 02-01-2010, 02:23 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de marya - 02-01-2010, 02:36 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de Strawberry*Lipstick* - 02-01-2010, 03:05 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de Strawberry*Lipstick* - 04-01-2010, 11:50 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de Minnie - 05-01-2010, 04:12 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)