Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In search of true love

Deci, eu tre sa fiu prima care comenteaza. :> Eu sunt privilegiata [ glumesc.] Sa revenim, la acest capitol [gigantic :| ] si sa comentam.
Ok. Greseli nu am observat. Acum, actiunea, lui Lynn i-am spus ca mi s-a parut grabita, si v-am inteles motivul, dar tot m-a cam deranjat, deja il vede si : wow, pe asta-l iau de sot :x [ ma rog nu chiar asa ]. Chiar daca e un capitol mare, cam a dominat dialogul, si naratiunea plus descrierea cam putina. Dar chiar si asa e destul de interesant felul in care l-ati prezentat.
Acum, pe bune, la faza cu ... *aham* masturbarea [ ewz, urasc cuvantul ] cu o banana, am ramas cu gura cascata. :| =))) Deci jur ca nu am mai auzit de asa ceva :|. Deci, am ramas in genul : WTF ?! :|.
God, in restu` imi place povestea, sper sa va axsati si pe Alice [ ah ! cat ador numele acesta :x ] si pe printul ei fermecator de demonic :>.

Astept urmatorul capitol ... kilometric ? :3
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !

YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.

The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End

Răspunsuri în acest subiect
In search of true love - de :.:.:Ratsuky:.:.: - 03-01-2010, 08:24 PM
RE: In search of true love( by ratsuky and lynnu ) - de Denny - 03-01-2010, 10:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  True blood. Paradox 。◕‿◕。 2 3.921 23-12-2010, 02:07 PM
Ultimul răspuns: Vex
  True friend Abbeh. 6 4.256 22-05-2010, 04:02 PM
Ultimul răspuns: sickness
  True words said from the mouth of a liar... [+18] ZonderHoop 6 5.023 21-05-2009, 04:10 PM
Ultimul răspuns: ZonderHoop
  True love (yaoi) Yukira1234 2 3.732 28-02-2009, 11:02 PM
Ultimul răspuns: myuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)