Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A single love is my wish

Hello! Am un nou fic care dupa idee e plictisitor dar pe parcurs il mai infloresc eu. Nu sunt incepatoare, dar nici experta nu`s. Mai am multe de invatat si asta se poate vedea. Inprimul capitol ve-ti observa cam mult dialog si putina descriere, dar asa e fiecare inceput...la mine cel putin.I hope you will like>3

Capitolul 1.Annoying boy

Stateam in biroul directoarei asteptand. Nu imi prea placea ideea de nou venita intr-un liceu de bani gata, dar trebuie sa ii fac pe plac mamei mele care asteapta prea mult de la mine. Mama vorbea cu directoarea despre orarul si uniforma, deci trebuia sa port uniforma, ce imi mai displace scoala asta. Sunt chinuita vai de capul si zilele mele, iar acum trebuie sa port si uniforma? Acum ador vechiul liceu! De ce a trebuit sa vina ea si sa ma ia de langa tata? Ca sa imi distruga toata visele si tot ce a incercat sa faca tata pentru mine in cei 15 ani in care am stat cu el. Da, parintii mei sunt divortati de atatia ani,de 15 ani. Cand eu aveam numai un an, tata s-a hotarat sa se desparta de mama prin simplul motiv ca s-a saturat sa o auda tipand. Pur si simplu nu mai suporta. Aceasta femeie vine dupa atatia ani la tata cu pretextul ca: ai indepartat-o de mine si ai luat-o neascultandu-mi parerea. Vai! Ce ''emotioanta'' am fost! Am facut un scandal gigant, dar ea tot m-a luat. O urasc! Acum ii fac doar jocul, dar imediat ce am o portita de scapare ma intorc acasa, la tata, cat mai departe de ea.
-Domnisoara Masashi, sper ca te vei acomoda repede aici si te vei simti cat mai bine! Clasa in care ai fost repartizata este a10a B. Daca ai vreo problema cu vreun coleg, in special cu Kaito treci pe aici si se va rezolva.
-Dar cine e Kaito, asta? Regele scolii? intreb eu atintindu-mi ochii spre directoare.
-O, nu! spune ea incepand sa rada. Nu este regele scolii, dar este mai rebel de felul lui si uneori isi mai iese din fire.
-A, da? Daca vrea bataie sa treaca pe la mine, nu degeaba am fost la karate si...
-Amaya, nu fi nesimtita si taci! Nu vrei sa iti faci o reputatie proasta de aceea vei sta cuminte. Ce ai facut in fostul tau liceu este de domeniul trecutul, acum tu esti cu mine si nu accept sa mai bati pe cineva. Shyou a facut foarte rau. spune mama serioasa privindu-ma in ochi.
Stia cat de greu imi este, iar acum il critica pe tata? Sa nu creada ca voi accepta insulte la adresa tatalui meu. Ma ridic de pe scaun si fara sa imi dau seama incep sa tip, fara sa imi pese ca directoarea era de fata.
-Stii ce? Pe tata sa nu il critici nicioada! El m-a crescut in timp ce tu te-ai plans ca ai un copil ce nici macar nu ti l-ai dorit! Mai lasa-ma naibii in pace si du-te undeva departe. Nu inteleg de ce ai aparut in viata mea si a lui tata, luandu-ma de langa el. Cum ai trecut peste 15 ani, nu mai puteai trece peste inca 15 pana sa te vad in mormant la 2 metri sub pamant? spun uitandu-ma cu o privire glaciara la ea.
Deodata imi vad obrazul inrosit de palma ei. Plangea. Chiar plangea. Daca crede ca niste lacrimi la voia intamplarii o sa ma faca sa uit se inseala. Nu stie cu cine se pune. Directoarea se uita cand la mine cand la ea. Aud un sunet crisalin rasunandu-mi prin urechi. Era clopotelul ce anunta inceperea orelor. Mi-am luat ghiozdanul de pe spatarul scaunului si ies din birou fara sa zic nimic. Eram nervoasa de nu mai puteam. Nu avea nici un drept sa ma loveasca pe mine si nici atat sa il critice pe tata. Ma uitam dupa clasa mea cand imi apare in fata o usa cu o inscriptie pe ea. Apas pe clanta si imediat ce intru in clasa am fost lovita cu o carte in cap. Ma uit in clasa nervoasa si vad ca profesorul nu sosise, iar maimutele alea de colegi ai mei erau pe banci, ba pe catedra, unii chiar se bateau. Toate acestea s-au oprit cand am intrat eu in clasa. Se pare ca faptasul care m-a lovit in cap era un baiat inalt, brunet, avea ochii albastrii asemanatori cu ai mei, parul ii era ciufulit si se uita cu mare interes la mine masurandu-ma din cap pana in picioare.
-Tu, ala care sta pe scaun si se tot holbeaza! ii spun atragandu-i atentia lui si fetelor ce erau in jurul lui. Cereti scuze ca mi-ai dat cu cartea in cap altfel zbori pe geam! pe tonul meu autoritar parca eram acea femeia care nici nu o pot numi mama.
Brunetul a inceput sa rada si se ridica de pe scaun apropiindu-se de mine. Ma lua de brate si ma tranti de perete. Isi aproprie chipul usor de a meu uitandu-se in ochii mei care se uitau urat la el. Colegii din clasa ne previau ca la o telenovela de pe tv si asta ma enerva foarte tare. Dupa ce femeia aia m-a scos din pepeni, vine si idiotul asta care se da mare istet. Cred ca la el se referea directoarea.
-Sa vedem...spune el neluandu-si privirea din ochii mei. Esti noua nu? Inseamna ca nu stii cine sunt chiar daca ar trebui.
-Trebuie? Mai vipule, daca te dai mare bengos pe aici sa stii ca nu iti merge. Esti alt ratat care se da mare si tare dar defapt nu e nimic de capul lui. Dute si arunca-te de pe bloc si vezi daca e fain. Suna-ma si pe mine in timpul ''zborului'' sa imi spui cum e.
Nervos de ce i-am spus m-a luat de par si s-a apropiat de gatul meu. M-a muscat pana la sange, dar nu l-am lasat sa-si termina treaba. L-am calcat pe picior, dupa care i-am dat una in punctul sensibil. OMG! Ce rea am devenit, imi place. Credeam ca l-am pus la punct, dar cand sa plec de langa el mi-a pus o piedica, eu cazand peste o colega. A inceput sa rada dupa care mi-a spus:
-Draguta, stai la locul tau daca nu vrei probleme. Ai cumva orientare spre d`alea? spune incepand sa rada. Sa stii de acum ca eu sunt cel care ii comanda pe toti, iar tu draga tine minte un lucru: Eu sunt Kaito Okimicki, cel care, daca nu iti tii gura, te va bate netinand cont ca esti fata.
-Ba, idiotule! Si asa sunt aici impotriva vointei mele cu o mama care nici nu imi e mama si se crede mare stapana pe averea tatalui meu. Asa ca tine-ti dracu gura aia ca cel care va fi batut vei fi tu. Iar voi maimutelor la ce pisicii mei va uita-ti? Nu aveti televizor acasa? Daca nu, inseamna ca e grav.
Toti si-au luat privirea de la mine fiind uimiti cu cata impertinenta le vorbeam. M-am asezat intr-o banca ce era aparent goala si ma uitam cu dispretuire la brunet care nu facea decat sa zambeasca. Ce idei oare mai are prin capsoru` ala. Mi-am luat privirea de la el si mi-am indreptat-o spre fereastra, pana cand simt o prezenta. Nu i-am dat atentie pana cand ma luat de obraji si m-a intors cu fata la el. Da,era chiar Kaito. Marai la el dupa care incep sa fac crize:
-Da-te dracu din banca, ca prezenta ta imi face greata! ii ordon eu dar fara ca baiatul sa reactioneze. Nu pot scapa de tine deloc?
-In primul rand este banca mea, in al doilea rand nu, nu poti scapa. Din momentul de fata te voi bantui pana ce te muti din clasa si zbori spre alte meleaguri.
-Vise, draga. Vise! ii spun atat de calma pe mine.
-Da, vise, cum zici tu. Daca nu ma crezi ca vei pleca din clasa asta asa cum a ai si venit inseamna ca esti proasta.
-Retardatu-le, eu nu vreau sa fiu aici. Eu vreau la tata in Franta, acolo unde nu este nici o femeie nebuna care vine dupa 15 ani si-mi zice ca-i mama. Crede-ma ca vreau sa plec de aici mai mult ca orice. Vreau sa-mi vad prietenul!!
-Ai asa ceva? Ai prieten? ma intreaba el uimit.
-Da ma, da de ce intrebi? nici nu stiam de ce vorbesc cu el, dar ma rog.
-La ce temperament ai, ma mir ca ai si prieteni! Dar stai, de unde stiu eu ca ai tu prieteni? Probabil minti.
Deja ma saturasem sa il aud. M-am ridicat din banca si am vrut sa ies pe usa dar chiar atunci intra profesorul de matematica.
-Domnisoara Masashi, de ce nu sunteti in banca? Inteleg ca sunteti noua si nu va place aici, dar asta nu inseamna ca trebuie sa chiuliti. Trece-ti in fata clasei si prezentati-va.
Ce profesor enervant! Vai, domnisoara Masashi, mi se face rau! M-am dus in fata clasei sub privirea admirativa a baietilor din clasa si a fetelor ce ma priveau invidioase. Numai idiotul ala de Saito sau cum il cheama se uita parca la vreun specimen mai neavansat. Imi venea sa arunc cu cartile dupa el asa cum a facut si el cu carte aia...dar o sa mi-o plateasca cat de curand.
-Mda... zic eu plictisita. Sunt Masashi Amaya. Neincantata sa va cunosc sau sa fiu aici. Pot sa ma duc acum in banca?il intreb pe profesor ce era total dezamagit de neentuziasmul meu. Aproba din cap, dupa care ma indrept spre banca.
Profesorul nu a mai zis nimic si a inceput sa predea. Eu eram super-mega plictisita din aceasta cauza ma uitam pe pereti, ba pe fereastra, chiar mai maraiam la Kaito, el luandu-ma de par. Ce idiot! l-am calcat pe picior ca sa nu vada ca sunt mai prejos. Susoti cateva injuraturi dupa care m-a luat de incheietura mainii si m-a strans tare. Auch! Ce strangea idiotul. Pentru ca mana stanga o aveam libera am luat compasul si l-am piscat putin. Si-a retras mana, uitandu-se urat la mine. Ahahaa! Zambeam satisfacuta in sinea mea, planuind urmatorul atac asupra brunetului. Aveam de gand ca in pauza urmatoare sa il arunc pe geam sau sa-l fac sa ma urmareasca pana in biroul directoarei si sa ii spun ca vrea sa ma violeze! Am inceput sa rad, iar asta a atras atentia la toti.
-Domnisoara Masashi! imi spune profesorul pe un ton sever. Ce aveti de ras? Vreti sa ne impartasi-ti ceva ca sa radem si noi?
-Vedeti dumneavoastra, Kaito tot spune glume si nu ma lasa in pace. spun eu dandu-ma lovita, in timp ce brunetul clocotea de nervi.
-Domnisorule Kaito, iar vreti o excursie prin biroul doamnei directoare? Doar spuneti si imediat va trimit. Inca o gafa si vei sta in detentia o saptamana.
-Domnule profesor, mincinoasa asta se da lovita! Nu i-am spus nimic. Rade ca o proasta si da vina pe mine din cauza ca azi am aruncat o carte din greseala si a nimerit in capul ei. Iar acum vrea sa se razbune!
-Din greseala, da, cum sa nu! Ai aruncat-o intentionat idiotule! ii spun uitandu-ma in ochii lui reci, privirile noastra intersectandu-se.
-Tu ai inceput eu voi termina.
Se ridica de pe scaun, la fel si eu vrand sa ne luam la bataie, dar profesorul a intervenit automat:
-Masashi, Okimicki, pedepsi-ti! Ce credeti ca a ajuns ora mea? Ore de lupte si batai? Ati primit trei saptamani de detentie si nu vreau sa aud nimic. Masashi stiu ca esti aici din cauza mamei tale, dar intelege ca nu ai ce face.
-Acum stie toata scoala ca femeia aia, ca nu pot s-o numesc mama, m-a luat de langa tata. Cred ca de la ea ati aflat, nu? Pun pariu ca a mai inflorit povestea, sa il faca pe tata sa cada prost. Si? Dati-mi si un an de detentie, nu imi pasa.
Vorbele mele l-au afectat tare pe prof. Se uita la mine tare derutat. Noi ne-am asezat in banca, inca uitandu-ne si mai urat unul la altul. Dupa ce ora aceea de chin a trecut si profedorul a iesit din clasa. O fata roscovana, cred ca de la a10a A, a intrat in clasa anuntandu-ne ca azi nu se mai tin ore din cauza unor probleme. Toti au sarit in sus de bucurie, parasind in fuga clasa. Ramasesem doar eu, iditoul si o fata blonda, care cred ca era prietena lui. Bleah! Ce gusturi urate are! Dupa ce si-au dat limbi... inca odata bleah, idiotul s-a apropiat de mine. Nu stiam ce ganduri are in acel moment.
[Imagine: durararasig06small.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
A single love is my wish - de Yuki4ever - 02-01-2010, 12:01 AM
RE: Above all love - de Verrine - 02-01-2010, 12:52 AM
RE: A single love is my wish - de Corina. - 02-01-2010, 09:10 PM
RE: A single love is my wish - de Alexi - 02-01-2010, 09:36 PM
RE: A single love is my wish - de Yuki4ever - 02-01-2010, 10:01 PM
RE: A single love is my wish - de Alexi - 02-01-2010, 11:02 PM
RE: A single love is my wish - de ^ToxicK kiD^ - 03-01-2010, 12:23 PM
RE: A single love is my wish - de Minnie - 03-01-2010, 01:27 PM
RE: A single love is my wish - de Yuki4ever - 03-01-2010, 02:01 PM
RE: A single love is my wish - de Minnie - 05-01-2010, 05:00 PM