01-01-2010, 11:16 PM
Kyaaaaaaaa ! Eu le ador pe ambele. Imi plac baietii care au tatuaje [ nu exagerate ] si pierces mai ales in spranceana. :X Sunt o fana a tatuajelor pe omoplat si pe brat. As vrea sa-mi fac si eu cateva intr-o zi cu soare , en fin cand voi fi pe cont propiu. In legatura cu pierceurile, eu nu am, cu un an in urma mi se pareau de idioti, dar acum nu-mi pasa, mie-mi trebuie unul in buza. Trebuie sa vorbesc cu mama si sa o iau usor, poate, candva, cand voi avea 60 de ani ma v-a lasa sa-mi fac. Glumesc. Am planuit sa mi-l fac si pe acela cand voi pe pe cont propiu.
Chiar azi am vazut-o pe SoShy [ daca stiti cine e ] intr-un videoclip si are un tatuaj pe bratul stang [ de la incheietura mainii ] pana pe umar, cred, nu l-am vazut tot. E super smexi il ador.
Totusi, pe alta parte cei cu catralioane de tatuaje si pierceuri mi se par dezgustatori
Chiar azi am vazut-o pe SoShy [ daca stiti cine e ] intr-un videoclip si are un tatuaj pe bratul stang [ de la incheietura mainii ] pana pe umar, cred, nu l-am vazut tot. E super smexi il ador.
Totusi, pe alta parte cei cu catralioane de tatuaje si pierceuri mi se par dezgustatori
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End