01-01-2010, 07:13 PM
Deci Yu chiar e prost, dupa ce ca ii face rau papadiei se culca cu altii numai ca sa scape el de griji. Pff dar oare Strify nu are destule pe cap? Adica e adevarat ca el si-a cautat-o cu lumanarea, dar totusi omul asta e mai idiot decat prevede legea...
Imi place continuarea, adica mereu imi place ce scrieti voi doua, dar intr-un fel ma enerveaza dobitocul ala prea tare.. Bietul Kiro gandeste acum ca pentru el a fost doar un obiect, cineva care a fost folosit doar asa... Imi vine sa-l strag de gat... Cum sa faca asa ceva cand Strify doarme asa aproape de ei doi? Daca se trezeste si ii vede asa o sa sufere, iar daca scumpa mea papadie sufera, o sa sufere si Yu (pe cuvant de cercetas):]]
Va urez si eu An Nou Fericit si multa multa inspiratie
:bye:
Imi place continuarea, adica mereu imi place ce scrieti voi doua, dar intr-un fel ma enerveaza dobitocul ala prea tare.. Bietul Kiro gandeste acum ca pentru el a fost doar un obiect, cineva care a fost folosit doar asa... Imi vine sa-l strag de gat... Cum sa faca asa ceva cand Strify doarme asa aproape de ei doi? Daca se trezeste si ii vede asa o sa sufere, iar daca scumpa mea papadie sufera, o sa sufere si Yu (pe cuvant de cercetas):]]
Va urez si eu An Nou Fericit si multa multa inspiratie
:bye:
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.