30-12-2009, 09:27 PM
Am trecut si eu pe aici :x Un nou fic yaoi yupi xD Imi place ideea . Chiar astept sa vad ce se intampla in continuare cu Bill si Tom . Imi place mult titlul , suna atat de romantic xD Saracul Tom =[ Chiar nu suporta gandul ca barbatul ala nu e tatal lui natural . Nu il poate numi tata . Cred ca si eu m-as comporta la fel . Nu as dori sa vad un alt barbat in viata mamei mele , plus ca ar trebui sa traiesc cu gandul ca el este noul meu tata o_0 Plus ca suna oribil o_0 Parerea mea xD Greseli nu am vazut , nu stiu daca exista , oricum am citit foarte repede , deoarece mi-a placut enorm ce a-ti scris . Chiar aveti talent nu gluma . Mousy e primul tau fic ? Chiar nu se vede , sincer . Nu stiu ce cred altii , nu esti incepatoare . Chiar mi-a placut ce ai scris . Chiar ai descris bine , ai accentuat ideea , nu ai pus acolo 2-3 cuvinte la intamplare . Chiar te pricepi , tine-o tot asa si cu siguranta pe parcurs vei deveni o adevarata profesionista . Ai talent la scris xD Nu pot sa o uit pe Angelique.vampire . De fiecare data ma uimesti cu ce scri . Sa nu te lasi niciodata xD Eu va urez succes in continuare . Sunt deja o mare fana a acestui fic :> Care e yaoi =p~ . Spor la scris , astept urmatorul capitol.
Don't try to be perfect . Just be yourself .