Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Higurashi no Naku Koro ni

Omg o__0 Am auzit si eu de anime-ul acesta acum cateva saptamani si m-am gandit sa il vizionez , deoarece atunci cand l-am cautat pe net mi s-a parut grafica foarte frumoasa [ eu sunt inebunita dupa anime-uri cu grafica buna xD ] Acum 3 zile l-am terminat de vizionat . Pana acum credeam ca cel mai interesant anime horror este Elfen Lied , deoarece povetea anime-ului era pur si simplu incredibila . Acum Higurashi no Naku Koro ni cred ca este cel mai bine anime horror realizat. Pur si simplu m-au ingrozit toate acele scene sangeroase . Crimele sunt atat de bine gandite , te face atat de curios pentru ce va urma si uneori te lasa pur si simplu masca 22 Povestea foarte bine gandita din punctul meu de vedere . Mi s-a parut a fi un anime horror adevarat . La Elfen Lied nu prea m-au ingrozit scenele sangeroase cand mai cadea asa o mana xD Dar la Higurashi no Naku Koro ni la un momendat sarisem de pe scaun o.0 Imi place enorm modul in care acei copii ucid . Lui Rena ii sta atat de bine cu toporul in mana cand merge sa ucida xD
Am urmarit doar sezonul 1 si o parte din sezonul 2 . Nu am terminat ultimul sezon , deoarece multi mi-au spus ca nu este la fel de palpitant ca si primul . Si eu am avut aceeasi parere dupa cateva episoade . Nu stiu daca o sa il termin de vizionat pe tot , momentan nu prea am timp xD . Sa revenim la personaje 15
Personajul meu preferat este Rena . Imi place enorm de ea . Este pur si simplu adorabila din toate punctele de vedere . Este atat de draguta si nu imi vine sa cred ce monstru se ascunde in ea xD Cand ucide ma sperie ingrozitor o__0 Oricum are o personalitate puternica , imi place modul ei de a gandi si de a actiona . Imi place obsesia ei pentru lucruri dragute xD Chiar daca cateodata ceilalti nu prea au aceeasi parere despre obiectul respectiv xD Si cateodata Rena merge la groapa de gunoi pentru a cauta asemenea lucruri , apoi ducandu-le acasa xD Keiichi este atat de dragut 8 M-am indragostit de el din prima clipa , pur si simplu arata bestial xD Este un prieten adevarat , chiar stie cum sa se comporte si de fiecare data isi ajuta prietenii . Pur si simplu ii ador caracterul . Acesta devine paranoic şi ajunge să ucidă , totuşi, puterea sa interioară şi credinţa în prietenii lui pe care le-a dobândit în celelalte planuri ajută la elucidarea misterului 8 Acest personaj chiar este bine conturat . Surorile gemene ... la inceput m-am incurcat rau in ele o__0 Adica toata povestea despre trecutul lor , modul cum s-au schimbat m-au dat peste cap o__0 Si celalalte personaje mi-au placut , dar nu intr-un mod deosebit xD
Oricum anime-ul din punctul meu de vedere merita nota 10+ din start . Are tot ce ii trebuie . Grafica cum am zis si la inceput este superba . Imi plac enorm fetele personajelor . Sunt atat de dragute , iar atunci cand ucid ...doamne o_0 Sunt si mai dragute 24 Imi place ca anime-ul mai contine si faze amuzante , in unele chiar am ras xD Cei ce nu au vazut anime-ul eu il recomand , deoarece este superb . Merita o gramada de fani .

Don't try to be perfect . Just be yourself .

Răspunsuri în acest subiect
Higurashi no Naku Koro ni - de Goddess of Cookies - 02-05-2009, 01:48 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Apathy - 17-05-2009, 11:25 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Ops! - 05-11-2009, 11:44 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Lollilay - 29-12-2009, 12:04 AM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de ^ToxicK kiD^ - 29-12-2009, 12:56 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de nolazy - 27-01-2010, 09:49 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Dementhal - 02-05-2010, 08:42 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de Shizuka - 05-10-2010, 08:11 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de NecroToXyK - 31-10-2010, 12:03 PM
RE: Higurashi no Naku Koro ni - de BlackRoseWitch - 15-12-2010, 08:17 PM

Subiecte de discuție similare...