26-12-2009, 07:44 PM
Ideea salvatoare pentru romania,insa o sa-ti dau un 9,50 fiindca cei care fac telenovele,probabil nu sunt toti analfabeti,si in romania nu prea se fac telenovele asa siropoase ca in spania sau d eunde vin alea..
Gandul meu malefic e sa-l iau pe domnul de mate,il inchid in camera de tortura si il las acolo pana imi zice CINE NAIBA E ELEVUL MODEL?si daca simnt ca minte il duc la detectorul d eminciuni si zgarii tabla cu creta pana zice adevarul(poveste lunga:cand vede ca noi istia mai buni nu ne conentram la prbleme d elogica si alte prostii zic asa:un elev model,giulia sau un elev mode,cati ar gandi asa,ar face asa...)[uraste cand cineva zgarie si suna cu creta intreaga pe tabla]
Gandul meu malefic e sa-l iau pe domnul de mate,il inchid in camera de tortura si il las acolo pana imi zice CINE NAIBA E ELEVUL MODEL?si daca simnt ca minte il duc la detectorul d eminciuni si zgarii tabla cu creta pana zice adevarul(poveste lunga:cand vede ca noi istia mai buni nu ne conentram la prbleme d elogica si alte prostii zic asa:un elev model,giulia sau un elev mode,cati ar gandi asa,ar face asa...)[uraste cand cineva zgarie si suna cu creta intreaga pe tabla]
Paul: CAAAARRRL I watched you fire a harpoon into the captains face
Carl: That sounds dangerous
Paul: You were head-butting children off the side of the ship
Carl: That must of been horrifying to watch
Paul: And then you started making out with the ice sculptures
Carl: Well THANK GOD that the children weren't on board to see it
xDD
<----Lissie,The skittle sheep