Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16]

#14
Treceţi peste denny şi daţi de mine, Myuu să nu aud comentarii, Denny a zis clar să încetaţi, tu dai bătaie înainte cu cearta, 10% warn, primul comentariu pe care îl vad de-al tău sau de-al lui Kaname pe aici, vă dau warn 10% la fiecare post, dacă vă merge cu denny, cu mine clar nu.

Să vă lămuresc un lucru, Myuu şi Kaname că se pare că sunteţi cam tari de cap şi nu pricepeţi, Cinema Bizzare nu e al vostru, aşa că nu mai spuneţi că vi s-a furat ideea. Ziua în care îmi veniţi cu actele doveditoare că voi sunteţi cele ce au drept exclusivist asupra Cinema Bizzare, la realizarea de ficuri, atuncea să vă mai aud ca e al vostru. Plus, voi aţi adus prima dată Cinema Bizzare pe forum, dar unde vă e disclaimerul? A luat-o la goană, puneţi disclaimer, chiar şi tu angelique.vampire.

Am o întrebare pentru tine Myuu. De ce am fost noi alese mod, aşa după tine? Pe ochi frumoşi, pe pile sau pe ce? In primul rând se cerea un mod exact din cauza userilor ca voi, care spuneţi că acuma nu mai e plagiat, ci e copiere. Oare care e diferenţa căci, dacă te vei duce să cauţi în DEX ce înseamnă a copia, vei avea uimirea să afli că este să scrii ceva identic sau extrem de asemanator cu un alt lucru, dar orice om ce vă va citi ficurile, va realiza că în afară de trupă nu aveţi nimica în comun.

Myuu, să te mai lămuresc ceva. La şcoală cînd faci litera "â", ţi se spune că pe vremuri se scria cu "î", vrei uimirea ? Prin unele locuri, înca se mai scrie. Să scrii cu "â" sau "î" nu e o greşeală, e limba română, asta e. Nu căuta nod în papură acolo unde nu este. Da, ai dreptate, corect se scrie cu "â" dar nu e incorect să scrii cu "î".

Nu cred că ţie ţi-ar plăcea ca angelique.vampire să vină să te facă analfabetă pentru că ai greşeli in fic, nu suporţi să vezi greşeli, ai fost atenţionată de moderator chiar, să nu vii să faci scandal, dacă nu ai priceput, iţi zic eu mai pe româneşte ca să pricepi, nu trebuia să postezi, plus că ţi-ai luat 10 % warn pentru că ai postat.

Definiţia la fiction sau ficţiune, spune că, atunci când scrii o operă nerealistică, cum este şi în cazul vostru, Cinema Bizzare nu vă aparţine şi ficurile voastre nu au legătură cu realitatea, dacă tu vrei să păstrezi caracterul personajelor e bine, dacă nu, le poţi modifica, pentru că e fictiune, poţi face ce doreşti, chiar să îi omori şi să îi reînvii de câte ori vrie tu, chiar dacă acest lucru nu e posibil. Aşadar, dacă angelique.vampire vrea ca în ficul ei, personajele să fie gay, să fie emo, să fie travestiţi, să ii facă cerşetori, are voie. Din câte ştiu, pentru că a trebuit să mă informez, cei de la Cinema Bizzare fac nişte spectacole în care se sărută bine de tot, ştii tu că ei nu sunt gay în spatele uşilor închise?

Kaname şi Myuu, de data asta vă atenţionez eu, şi ştiţi foarte bine că eu sunt mult mai rea decât Denny, nu mai postaţi în acest topic, vă place, nu vă place, abţineţi-vă de la comentarii, căci vă dau warn. Să nu văd că am primi vreun pm de la voi, pm în care v-aţi ofensat şi începeţi să ziceţi că nu-i corect că vă dau warn, sau că mă injuraţi, sau cine mai ştie ce, căci îmi displac astfel de lucruri. Aveţi ceva de comentat ţineţi-le pentru voi. Şi Myuu oare trebuie să-ţi amintesc că tu ţi-ai luat un ban pentru spam, când ai venit pe zup?;;) Oare tu de ce te crezi mai brează decât angelique.vampire, ea a scris incorect dacă e să o luam după tine, dar tu ai fost şi mai şi, încât ai citit regulile după ce ţi-ai luat ban.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16] - de Aly - 26-12-2009, 02:09 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) NiceBlueExorcisist 14 9.907 31-07-2012, 03:25 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.183 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)