Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Roz-ca-orhideea

#5
I'm here. . .Well,
Am citit capitolul asta si eu cred ca nu esti asa buna precum iti spun prietenele tele. Ai greseli majore de gramatica, totusi, am putea, desi foarte greu, sa trecem peste greselile de tastare, pentru ca deh', poate o avea viata tastatura, scrie ea ce vrea, insa sa nu sti sa pui virgulele unde trebuie? Ei bine, draga mea, aceste lucruri esentiale se invata in clasele primare, deci sa iti fie rusine , aceste lucruri odata ce nu le inveti iti va fi mai greu la sfarsit. Plus dasta sa te ridice profa ta de romana in picioare si tu sa nu sti sa-i raspunze, ei bine, de ce te-ai mai dus la scoala? Nu te critic doar iti spun, poate , am spus poate iti deschid ochii. Nici macar nu am citit in totalitate postul tau, dar mi-am dat seama ca e varza .
Actiunea e grabita. Unde vrei sa ajungi cu asta? Iar dialogul sec si obositor.

Alt lucru important la aceasta poveste este estetica. Dupa fiecare punct, semnul exclamarii /intrebarii se pune space, pentru ca estetica este unul dintre putinele lucruri care atrage userul sa citeasca. La tine in fic nu ma atrage nimic. Poti zice ca povestea e originala, ca e nu stiu cum, dar sa sti, anumite puncte trebuie respectate pentru a atrage userul sa citeasca.

Si al treilea lucru [mi-e lene sa mai zic mai multe lucuri si nici nu vreau sa te amagesc de Craciun ] este Titlul pe care l-ai ales .Este oribil ! te-ai inspirat din Alba-ca-zapada. Ei bine probabil este povestea in sine, daca nu ma insel. Acum mai trebuie sa o vad pe Sakura frumoasa iar pe sasuke bestia si le-am vazut pe toate. Va rog eu mult sa nu va mai luati dupa povesti ca se pierde tot farmecul. Aici este un forum in care normal ar trebui sa iti pui mintea la contributie sa scrii ceva nu sa plagiezi dupa povesti.

Nu vreau sa te amagesc mai mult de Craciun, insa ai mai multe probleme. Iti urez succes in continoare, iar alea doua de sus care zic ca totul e bine, ei nu e chiar asa, unele persoane vor doar posturi in plus nu sa ajute userul in sine.


P.S. : mai exerseaza ! Nu sti sa legi doua cuvinte bine. Daca ai ceva de comentat treci pe la Fan Fiction si citeste-mi one shot'ul . L-am postat pentru toti userii care nu stiu sa scrie ! Alta data sa nu va mai legati de mine ca stiu sa scriu mai bine ca voi ;) . Daca nu stiam atunci nu mai criticam cum fac altii care nu stiu sa scrie nimic . Nu mai criticati pana nu dati exemplu bun userului ! Si ma refer la persoane de ce au comentat si ficul tau [nu e Nya]
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu



Răspunsuri în acest subiect
Roz-ca-orhideea - de Erina Ozaki - 25-12-2009, 03:43 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Shadow. - 25-12-2009, 04:35 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Miyuki - 25-12-2009, 05:12 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Nya. - 25-12-2009, 07:22 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Alany Aysee - 25-12-2009, 07:22 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Irukandji - 25-12-2009, 08:00 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Vir - 27-12-2009, 01:43 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)