25-12-2009, 12:17 PM
Mi-e imi place de Rock Lee gt; , adic nu ma refer la aspectul fizic , deoarece acela este un dezastru -_-" . Pur si simplu imi place personalitatea lui si modul in care actioneaza . Intotdeauna lupta pentru cei apropiati si face tot posibilul sa-i apere . In episodul de la examel chunin , atunci cand Naruto si Sasuke sunt raniti , iar Sakura trebuie sa se lupte cu aia 3 , vine Lee si o salveaza xD luptand el in locul ei . Adica nu i-a mai pasat ca era din alta echipa , el trebuind sa gaseasca pergamentul dorit . A facut tot posibilul sa lupte contra alora 3 [ va dati seama el 1 contra 3 mult mai puternici decat el 0.o ] , nedorind ca Sakura sa fie ranita . M-a impresionat trecutul sau , toata lumea se lua de el ca nu era puternic si nici nu prea avea prieteni . Dar Guy-sensei a fost singurul lui prieten si l-a invatat tot ce stie pentru a deveni un adevarat ninja . Imi place modul lui de a lupta , este foarte puternic si foarte inteligent deasemenea . M-a durut ingrozitor atunci cand s-a luptat cu Gaara si a pierdut . Nu m-a durut faptul ca a pierdut , ci faptul ca el nu mai putea lupta niciodata Am crezut ca imi pica cerul in cap , deoarece imi placea sa-l vad luptand si chestii de astea . Dupa aceea el era mereu trist si facea tot posibilul sa-si revine . Ma bucur ca in final si-a revenit si a putut lupta in continuare , deoarece acesta era visul sau . Cred ca Rock Lee este un adevarat prieten , deoarece nu te lasa niciodata la greu si te ajuta asa cum poate . S-a dovedit acest lucru pe tot parcursul anime-ului . Pacat ca este cam urat -_-" Ii urasc ascectul fizic . Adica are un par in forma de un castron si niste ochi urati , iar acele sprancene sunt ...doamne 0.o De ce oare l-au creat asa de urat -_-" Pacat ca pot sa-l admir doar pentru atitudinea sa . Cred ca daca era si el mai dragut Sakura chiar s-ar fi indragostit de el xD Doamne sau imbracamintea aia ciudata 0.o Parca e scafandru in ele gt; Oricum eu il admir pentru tot ce a facut in anime , si-a gasit rolul in el cum s-ar spune xD
Don't try to be perfect . Just be yourself .