25-12-2009, 12:00 PM
Well Misa Pai la inceput mi s-a parut o idioata Adic nu stiu pur si simplu ma enerva comportamentul ei -_-" . Era prea enervanta si prea obsedata de Kira . Cred ca din cauza iubirii ei pentru acel om care nici n-o iubeste a facut atat de multe greseli . Cu timpul am inceput sa o indragesc , deoarece mi-au placut ideile ei , ea acionand chiar bine . A suportat toate acele zile in care a fost inchisa de catre L , dorind sa afle daca ea este Kira . A rezistat pana la final , nu l-a tradat pe Kira , deoarece il iubea prea mult . Eh nici nu ma asteptam sa-i spuna lui L ca ea si Light sunt cei doi Kira . Il iubeste prea mult xD . Nu stiu ce sa cred despre acest personaj , deoarece in anumite faze imi place mult de ea , iar in altele pur si simplu ma enerveaza . Tipa arata foarte bine , imi place stilul ei vestimentar , iar parul ei este atat de dragut >< M-a impresionat mult trecutul fetei , adica a ramas orfana din cauza unui tampit -_-" , iar Kira l-a ucis Dar mi se pare cam stupid sa se indragosteasca de Light , adic bun , am priceput ca a suferit mult cand a ramas singura [ oricine ar suferi ] , iar apoi a fost cea mai fericita fiinta de pe pamant cand a auzit de Kira si chiar dorea sa il cunoasca . Sa fim seriosi , cum te poti indragosti de cineva pe care nici nu il cunosti , nu l-ai mai vazut niciodata si plus ca nu sti nimic despre acea persoana . Dar totusi mi-a placut atitudinea ei , a fost o marioneta pentru Light doar pentru a-l vedea fericit . Chiar dorea sa-l ajute , nu-i pasa daca avea de suferit T_T . Pacat ca Light nu a simtit aceleasi lucruri pentru ea . In concluzie , chiar nu stiu ce sa cred despre Misa . Imi place si nu-mi place xD
Don't try to be perfect . Just be yourself .