Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amintirea cenusie a dragostei

buna eu sunt justicevampire colega de lucru a lui akira-chan de acum inainte amandoua vom lucra la acest fic in mare parte eu voi posta

Daniel statea in fata usi si privea la chipul plans al fratelui sau.Intelegea situatia si stia ca fratele sau povestise tot.Acum nu mai trebuia sa se ascunda, putea sa-si dea arama pe fata si sa inceapa planul.Dorea acest .lucru de multi ani dar in ultima vreme dorinta se amplificase din ce in ce mai mult.Nu putea suporta Idee ca alcineva se afla .langa Yuri,alcineva in afara de el.Vroia ca nu mai el sa fie alaturi de Yuri, sa-l mangaie, sa-I sopteasca cuvinte dulci.Il ura pe Ken deoarrece din cauza lui nu putea ssa fie cu adevarat fericit.Avea de gand sa se razbune pe amandoi, dar pe Yuri dorea sa-l pastreze precum o jucarie care ii va fi mereu credincioasa.

-Ce ati ramas atat de blocati?Nu esti bucuros sa ma revezi, Kenshy?Au trecut atatia ani.
Vocea tanarului disparuse.Nu-I venea sa creada ca este inca urmarit de trecutul sau, de fratele sau.Ura tot ceea ce avea legatura cu familia sa.In sfarsit crezuse ca gasise fericirea, dragostea, caldura unei persone care sa se interesese de el, dar Daniel nu dorea sa-I dea liniste.Pasii care se auzea indreptandu-se spre usa il ingrozeau mai rau pe baiat.Ii era frica prentru viata iubitului sau.

-Ce se intampla iubitule?De ce nu raspunzi?
In momentul in care profesorul vazuse chipul barbatului de la usa, acesta ramase blocat.Credea ca ziua de ieri fusese sfarsita dar nu era asa.Vroia ca acel tip sa dispara de la usa lui sis a[-l lase in pace cu Ken.

-Ce ati ramas blocati?Nu invitati musafiri in casa?Atunci ma invite singur, deoarece avem mult de discutat.
Nimeni nu scotea un cuvant sau cel putin nu indrazneau.Cei doi iubiti erau socati si impietriti si se priveau in ochi incercand sa lamureasca un lucru.De unde fiecare il cunostea pe acel barbat

-Vad ca nu intelegeti prea bine situatia.Atunci ma ofer sa va explic.Mai intai asezativa si apoi vorbim.Asa!Acum sa incercam san e amintim parti din trecutul nostrum si poate o sa intelegeti.Incep cu tine fratioare.Banuiesc ca Yuri ti-a povestit ca a fost violat in liceu.Eu am fost aceea persoana care a facut acest lucru.Dupa plecarea mea la internat l-am intalnit pe el.Era destul de retras se rusina repede si destul de prost incat sa pot profitaz de el.Am facut un pariu pe care l-am castigat cu ajutorul lui. M-am apropiat incet de el facandu-l sa creada ca suntem prieten dar nimic nu era adevarat.Dupa ce am nprofitat de el, l-am abandonat.Totul a fost un joc.

Nici un sunet nu penetra perdeaua de liniste.Yuri era socat de ceea ce auzise.Incerca sa uite trecutul iar acum cand auzea poveste din partea lui Ian, o stare de dezgust il cuprindea. Nu putea sa creda ca exista o persoana atat de cruda precum barbatul din fata lui.Il dureasufletul.

-Vad ca nu reactionati.Atunci am sa continui povestea.Dupa felul in care m-am adresat lui Ken banuiescca ai inteles relatia care ne leaga.Suntem frati insa sa nu crezi ca nu mai pot de dragul fratelui meu.Mereu l-am urat insa acum acest sentiment a crescut mult mai mult.Vreau ca tu Yuki sa-mi aparti numai mie.Ai inteles?

Ian se indrepta spre usa de unde chema doi barbati carora le sopti ceva dupa care se intoarse la cei doi indragostiti care asteptau in camera.

-Daniel,vreau sa te intreb ceva.In ceeace am aflat de la las Yuri cel ce la violat il chema Ian.Tu pretinzi caeesti cel ce a facut asta,dar tu esti fratele meu si te cheama Daniel.
-Da, imediat ce am, ajuns la internat mi-am schimbat numele ca nimeni sa nu afle cine sunt.Acum sa mergem,destinul vostru se va schimba in curand,dar nu in bine.

Le-a facut semn celor doi barbati de la usa sa se apropie si sa ii ia pe cei doi.Yuri a incercat sa riposteze insa Ken nu a putut face nimic.Cei doi fusese adormiti.

Cand s-au trezit cei doi se aflau intr-un depozit parasit la marginea orasului.Amandoi erau legati insa tinuti la o distanta considerabila unul de altul.Ian statea intre ei si ii privea pe fiecare in parte parca gandindu-se la o decizie.

-Ma gandesc pe care il violez primul.Yuri, mai ti minte noapte violului?Ce ti-am spusatunci?Nu-ti aduci aminte?Ti-am spus ca tu vei si mereu al meu si asa este.Nu voi permite sa fi cu Ken.

Barbatul se ridica dupa scaun si se indreptaspre fratele sau.Ii smulse hainele si incepu sa-l atinga.
-Voi incepe cu tine.Spre sa-ti placa acest moment care va urma.

Răspunsuri în acest subiect
Amintirea cenusie a dragostei - de akira-chan - 02-05-2009, 09:25 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de myuu - 02-05-2009, 11:08 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de aoixtenshi - 03-05-2009, 01:20 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de Yaku-chin - 03-05-2009, 01:44 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 05-05-2009, 08:10 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 07-05-2009, 09:09 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de Yaku-chin - 10-05-2009, 11:30 AM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 17-05-2009, 02:34 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 08-06-2009, 10:05 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 09-06-2009, 07:42 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 05-07-2009, 06:32 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 20-07-2009, 06:29 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 19-09-2009, 04:46 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de justicevampire - 23-12-2009, 05:35 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de Denny - 23-12-2009, 07:30 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 24-12-2009, 10:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Amintirea trecutului si viitorul plin de surprize Isa-chan 15 15.968 23-11-2009, 11:19 PM
Ultimul răspuns: Denny

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)