Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16]

Bun. Incetati. Am fost cu ochii pe voi de ceva timp. Kaname, stiu poate te simtit jignita ca ti s-a luat ideea de a face un fic cu Cinema Bizarre, te inteleg. Nu cred ca trebuie sa o iei asa, e normal sa reactionezi urat, dar totusi nu va apartine ideea in totalitate sa spun asa, nu cred ca sunteti primele sau ultimele care faceti un fic pe tema asta. Ficurile voastre au idei diferite, actiuni diferite si sentimente diferite.
Asa, in primul rand, ti-a luat ideea de 'Cinema Bizarre'. Eu v-am citit ficul la amandoua si nu e identic. Ceva in comun ar fi trupa, dar in rest nimic. Kaname & Myuu, voi aveti cuplul Strify & Yu, in timp ce angelique.vampire ii are pe Yu&Kiro. Kana-chan, tu si myuu vorbiti despre ei doi, personaje prinicpale, in jurul lor se invarte actiunea, ei sunt cei care dau nastere ficului vostru, in timp ce la angelique a inceput cu kiro si strify.

Eu, personal, nu vad nicio legatura. Plagiat pe naiba ! Si scuzati ca zic, plagiatul nu e o idee furata, e cand scrii identic, da, identic, ar fi fost plagiat daca ti-ar copia capitolele ficului tau. Nu vad rostul sa mai faceti aici caterinca. Si sper ca myuu sa nu faca scandal. Orice nelamurire, orice jignire aveti sa va spuneti voi trei v-as ruga sa fie pe mess sau prin PM. Chiar nu vreau sa dau warnuri si banuri.

Iar voi, ceialalti, da, voi, aia care postati doar sa ziceti ca e plagiat. Sa nu va mai prind. Nu va iert data viitoare. COnsiderati ca e plagiat ? Imi spuneti mie sau lui Aly ^^. Sper sa nu mai fie incidente de genul acesta.

Bafta la fic angelique si arata-i unicitatea lui, si voi Kaname cu Myuu, bafta si voua, voi i-ati adus pe Cinema Bizarre pe forum, voi sunteti cele cu ideea, dar sa nu credeti ca e chiar privata, sa zic asa.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !

YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.

The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End

Răspunsuri în acest subiect
RE: Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16] - de Denny - 20-12-2009, 06:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) NiceBlueExorcisist 14 10.843 31-07-2012, 03:25 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.303 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)