Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16]

#8
Well, un alt capitol excelent :X, mi-au placut la nebunie kiss-urile pe care le-am asteptat inca de la inceput :P. Ce sa zic? a fost superb. Yu e nebun rau de tot, dar si Kiro e mai rau decat el, cum sa-i spuna sa-i faca Strify blowjob? :))
A fost super tare faza. Ce sa mai zic in rest, chiar imi pare rau ca Strify o sa se desparta de Kiro, imi place mult cum le sta impreuna (desi nu i-am vazut, dar mi i-am putut imagina).
Altceva... iarasi nu ma leg de partea literara pentru ca stai foarte bine la ea :D. Despre idee si eu zic ca este originala, eu nu am vazut niciodata doua ficuri la fel, asa ca nu am de ce sa te acuz de plagiat, imi place foarte mult ficul si mi-as dori sa nu te lasi de el :D. Bineinteles ca nu am nimic nici cu Yaku-chin pentru ca eu consider ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, dar si fiecare are dreptul sa scrie ce-si imagineaza. De asemenea le respect originalitatea lui KAname si Myu si le doresc succes in continuare si iti doresc si tie succes si multa inspiratie.
Kisu and bye :*:*:-h
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...



Răspunsuri în acest subiect
RE: Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16] - de Hetalia - 20-12-2009, 05:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) NiceBlueExorcisist 14 10.485 31-07-2012, 03:25 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.255 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)